Povezane vesti
Dodik: Na ovim prostorima opao entuzijazam za EU
Politika 28.09.2022
BANjALUKA- Srpski član Predsedništa BiH Milorad Dodik rekao je da EU proizvodi više problema nego što donosi rešenja i da je i na ovom prostoru izgubljen entuzijazam za članstvo u Uniji. „Mislim da je EU za nas poslednjih 20 godina bila velika… »
Dodik: Na ovim prostorima opao entuzijazam za Evropski uniju
RTV 28.09.2022
BANJALUKA - Srpski član Predsedništa BiH Milorad Dodik rekao je da EU proizvodi više problema nego što donosi rešenja i da je i na ovom prostoru izgubljen entuzijazam za članstvo u Uniji. Mislim da je EU za nas poslednjih 20 godina bila velika… »
EU je velika prevara: Dodik nikad oštriji - Brisel proizvodi više problema nego što donosi rešenja
Večernje novosti 28.09.2022
SRPSKI član Predsedništa BiH Milorad Dodik rekao je da EU proizvodi više problema nego što donosi rešenja i da je i na ovom prostoru izgubljen entuzijazam za tom unijom. Foto: Petar Milošević - Mislim da je EU za nas poslednjih 20 godina bila… »
Dodik: EU proizvodi više problema nego što donosi rešenja, izgubljen je entuzijazam za tom unijom
Sputnik 28.09.2022
Srpski član Predsedništa BiH Milorad Dodik rekao je da EU proizvodi više problema nego što donosi rešenja i da je i na ovom prostoru izgubljen entuzijazam za tom unijom. On je istakao i da Republika Srpska ima sve elemente države samo nema… »
Vesti dana »
Vens: Trampov plan o povećanju carina pokazuje da SAD neće više biti iskorišćavane
RTV pre 2 satajoš 2 povezane
MUP: Ruski državljanin prebijen i opljačkan na Voždovcu, policija intenzivno radi na rasvetljavaju okolnosti
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Policija u Gruziji uhapsila dvojicu opozicionih lidera tokom protesta
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Počinje izvlačenje olupine iz reke: Identifikovano 55 od 67 žrtava sudara aviona i helikoptera u Vašingtonu (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana