Povezane vesti
Dodik: Na ovim prostorima opao entuzijazam za EU
Politika 28.09.2022
BANjALUKA- Srpski član Predsedništa BiH Milorad Dodik rekao je da EU proizvodi više problema nego što donosi rešenja i da je i na ovom prostoru izgubljen entuzijazam za članstvo u Uniji. „Mislim da je EU za nas poslednjih 20 godina bila velika prevara… »
Dodik: Na ovim prostorima opao entuzijazam za Evropski uniju
RTV 28.09.2022
BANJALUKA - Srpski član Predsedništa BiH Milorad Dodik rekao je da EU proizvodi više problema nego što donosi rešenja i da je i na ovom prostoru izgubljen entuzijazam za članstvo u Uniji. Mislim da je EU za nas poslednjih 20 godina bila velika prevara… »
EU je velika prevara: Dodik nikad oštriji - Brisel proizvodi više problema nego što donosi rešenja
Večernje novosti 28.09.2022
SRPSKI član Predsedništa BiH Milorad Dodik rekao je da EU proizvodi više problema nego što donosi rešenja i da je i na ovom prostoru izgubljen entuzijazam za tom unijom. Foto: Petar Milošević - Mislim da je EU za nas poslednjih 20 godina bila velika… »
Dodik: EU proizvodi više problema nego što donosi rešenja, izgubljen je entuzijazam za tom unijom
Sputnik 28.09.2022
Srpski član Predsedništa BiH Milorad Dodik rekao je da EU proizvodi više problema nego što donosi rešenja i da je i na ovom prostoru izgubljen entuzijazam za tom unijom. On je istakao i da Republika Srpska ima sve elemente države samo nema međunarodno… »
Vesti dana »
Upozorenje analitičara: Evropski vozači mogli bi da plate 220 evra više godišnje za gorivo zbog cene nafte
Euronews pre 1 satjoš 34 povezane
Na ulazu u Vladu gde je ubijen Đinđić venac položio premijer Macut i ministri
Serbian News Media pre 58 minutajoš 68 povezanih
"Ovo je dokaz da Amerika nije spremna za rat sa Iranom" Rajt: Nije u stanju ni da prati tankere kroz Ormuski moreuz
Večernje novosti pre 28 minutajoš 49 povezanih
BLOG UŽIVO: Nafta ponovo dostigla cenu od 100 dolara po barelu, Pezeškijan traži reparacije za okončanje rata (FOTO)
Insajder pre 8 minutajoš 60 povezanih
Aranđelovac: Utvrđena zbirna izborna lista za lokalne izbore 29. marta
Serbian News Media pre 43 minutajoš 23 povezane