Повезане вести

Федерер о необичном завршетку каријере: "На крају сам изгубио све, али се осећам испуњено..."

Федерер о необичном завршетку каријере: "На крају сам изгубио све, али се осећам испуњено..."

Спортске.нет 28.09.2022
Швајцарски тенисер Роџер Федерер у разговору за Њујорк Тајмс поводом одласка у пензију који се догодио прошле недеље, рекао је да је "помало иронично", али да је на самом крају све изгубио. На Лејвер купу у Лондону Роџер… »
Федерер: Све сам изгубио, а срећан сам

Федерер: Све сам изгубио, а срећан сам

Дневник 28.09.2022
ЊУЈОРК: Комплетирао сам све. Изгубио сам свој последњи меч у синлгу, у дублу, изгубио сам и глас док сам викао и подржавао мој тим. Изгубила је и моја екипа, изгубио сам и посао, али сам упркос свему срећан, изјавио је Роџер… »
Брутално искрени Федерер: „Изгубио сам и посао, али сам упркос свему срећан!“

Брутално искрени Федерер: „Изгубио сам и посао, али сам упркос свему срећан!“

Хот спорт 28.09.2022
Један од најбољих тенисера икада. Швајцарски тенисер, Роџер Федерер, опростио се од активног бављења тенисом на недавно завршеном Лејвер купу у Лондону. Федерер је на том турниру одиграо само један меч и то у дублу са… »
Федерер све изгубио: "То је заправо иронично"

Федерер све изгубио: "То је заправо иронично"

Вечерње новости 28.09.2022
МАЛО је спортиста, не само тенисера, који могу да се похвале каријером какву је имао Роџер Федерер. Она је претходног викенда окончана после готово четврт века, дубл-мечом у коме је Швајцарац у пару са Рафаелом Надалом поражен… »
Федерер: Изгубио сам све, а срећан сам

Федерер: Изгубио сам све, а срећан сам

Спорт клуб 28.09.2022
Роџер Федерер је на недаво завршеном Лејвер купу у Лондону отишао у играчку пензију. Најпопуларнији играч у историји и власник 20 грен слем титула последњи меч је одиграо у пару са Рафаелом Надалом за Тим Европа и изгубио… »

Вести дана »