Повезане вести
Морала сам да потпишем да нећу извршити самоубиство! Сандра Решић открила шта јој се све издешавало после Задруге!
Мондо 28.09.2022
Сандра Решић више не планира у ријалити, а недавно је доживела искуство које ће заувек памтити. Сандра Решић више не планира у ријалити, а недавно је доживела искуство које ће заувек памтити. Откако је изашла из Задруге, певачица… »
"Морала сам да потпишем да нећу извршити самоубиство" Сандра Решић открила приватне детаље, па се осврнула на покојног оца…
Курир 28.09.2022
Певачица Сандра Решић истакла је да је свашта прошла у "Задрузи", али и пре и после свог учешћа у ријалитију. Она је истакла да је имала "линч" због тога што су многи мислили да није Нинова ћерка. - Свега је било! Знаш како… »
Причало се да ми Нино није отац Бивша задругарка отворила душу о најпотреснијим детаљима из живота
Ало 28.09.2022
Прошла је свашта пре и након ријалитија. Синоћ док су се задругари спремали за журку, у емисији "Амиџи шоу", гостовала је Сандра Решић и Дејан Драгојевић. Наиме, Сандра је одмах на почетку истакла да је свашта прошла у… »
Вести дана »
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
Данас без струје 6 општина у Београду Ево где ће због радова доћи и до искључења воде, проверите да ли сте на списку
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Стотине књига оштећене у Лувру: Цурење воде погодило библиотеку египатских антиквитета
Курир пре 2 сатајош 1 повезана