Повезане вести

Морала сам да потпишем да нећу извршити самоубиство! Сандра Решић открила шта јој се све издешавало после Задруге!

Морала сам да потпишем да нећу извршити самоубиство! Сандра Решић открила шта јој се све издешавало после Задруге!

Мондо 28.09.2022
Сандра Решић више не планира у ријалити, а недавно је доживела искуство које ће заувек памтити. Сандра Решић више не планира у ријалити, а недавно је доживела искуство које ће заувек памтити. Откако је изашла из Задруге, певачица… »
"Морала сам да потпишем да нећу извршити самоубиство" Сандра Решић открила приватне детаље, па се осврнула на покојног оца…

"Морала сам да потпишем да нећу извршити самоубиство" Сандра Решић открила приватне детаље, па се осврнула на покојног оца…

Курир 28.09.2022
Певачица Сандра Решић истакла је да је свашта прошла у "Задрузи", али и пре и после свог учешћа у ријалитију. Она је истакла да је имала "линч" због тога што су многи мислили да није Нинова ћерка. - Свега је било! Знаш како… »
Причало се да ми Нино није отац Бивша задругарка отворила душу о најпотреснијим детаљима из живота

Причало се да ми Нино није отац Бивша задругарка отворила душу о најпотреснијим детаљима из живота

Ало 28.09.2022
Прошла је свашта пре и након ријалитија. Синоћ док су се задругари спремали за журку, у емисији "Амиџи шоу", гостовала је Сандра Решић и Дејан Драгојевић. Наиме, Сандра је одмах на почетку истакла да је свашта прошла у… »

Вести дана »