Povezane vesti
Oliver bi bio srećan što ponovo volim: Milena Popović prvi put iskreno o vezi sa Igorom Jurićem: "Svako ko mi zamera ljubav je…
Blic 28.09.2022
Milena Popović je poslednjih nekoliko meseci konstantno u žiži javnosti, a tema brojnih natpisa na portalima je njena veza sa Igorom Jurićem koju prate razna nagađanja. S tim u vezi, Milena Popović je odlučila da stavi tačku na polemike i po prvi put… »
Ivanovićeva udovica progovorila o ljubavi sa Igorom: Oliver bi bio najsrećniji da zna da ponovo volim
Svet & Skandal 28.09.2022
Milena Ivanović i Igor Jurić nisu od svih dobili podršku za ljubav Otkada je objavila da je u vezi sa Igorom Jurićem, Milena Ivanović ne prestaje da bude glavna tema svih medija. Iako je njihova ljubav uglavnom naišla na odobravanje javnosti, postoje i… »
Vesti dana »
Tramp: Uzimao sam veće doze aspirina od preporučenih, zato imam modrice
RTV pre 43 minutajoš 1 povezana
"Imao je zlatni lančić sa Bogorodicom" Majka očajnički traži sina (16) nestalog posle eksplozije u Švajcarskoj
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Ovo je organizator kojeg je Đole Đogani optužio za prevaru Husein živi u Nemačkoj i sarađivao je sa mnogim pevačima: "Nikoga nije isplatio"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
NIS dobio licencu OFAK-a do 23. januara, kaže Beograd, ali još nema potvrde Vašingtona
Danas pre 3 satajoš 2 povezane