Povezane vesti

Osnivaju se preduzeća za naplatu prevoznih usluga i za upravljanje parkovima

Politika 29.09.2022
Odbornici Skupštine grada Beograda usvojili su odluku o osnivanju javnog komunalnog preduzeća za naplatu, logistiku i rukovođenje javnim prevozom putnika u glavnom gradu - JKP „Naplata prevozne usluge Beograd”, javio je Tanjug. Ta odluka je, kako… »

Osniva se "Naplata prevozne usluge Beograd"

B92 29.09.2022
Odbornici Skupštine grada Beograda usvojili su odluku o osnivanju javnog komunalnog preduzeća za naplatu, logistiku i rukovođenje javnim prevozom putnika u glavnom gradu - JKP "Naplata prevozne usluge Beograd". Ta odluka je, kako je rečeno, doneta u… »

Svakom detetu i prosvetaru vaučer od 6.000: Beogradski odbornici na jučerašnjoj sednici Skupštine grada usvojili rebalans…

Večernje novosti 29.09.2022
OKO 400.000 roditelja i zaposlenih u beogradskim vrtićima i školama dobiće za novogodišnje praznike vaučere od po 6.000 dinara za kupovinu sportske opreme, školskog pribora te stvari za bebe - odlučeno je, između ostalog, na jučerašnjoj… »

Beograd dobija dva nova komunalna preduzeća - „Naplata prevozne usluge Beograda“ i „Beograd park“

Sputnik 29.09.2022
Posle rasprave koja je trajala skoro 15 sati, završena je sednica Skupštine grada Beograda na kojoj je, kao najvažnija tačka dnevnog reda, usvojen rebalans budžeta. Usvojene su i odluke oosnivanju dva nova javna komunalna preduzeća. Prema ovom… »

Usvojen rebalans budžeta Grada Beograda: Formirano preduzeće koje preuzima naplatu karata

Danas 28.09.2022
Odbornici Skupštine Grada Beograda danas su izglasali rebalans gradskog budžeta za 2022. godinu i odobrili formiranje preduzeća koje će preuzeti naplatu karata u javnom prevozu. Za rebalans budžeta Grada Beograda glasalo je 57 odbornika, a protiv je… »

Vesti dana »