Povezane vesti

Šest ruskih diplomata nepoželjni u Crnoj Gori, nastavljena istraga o špijunima

Slobodna Evropa 29.09.2022
Ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore proglasilo je šest diplomata Ambasade Ruske Federacije akreditovanih u Crnoj Gori personama non grata. Kako je navedeno u saopštenju objavljenom na twiteru, odluka o njihovom protjerivanju iz Crne Gore je… »

U Podgorici više osoba osumnjičeno da su radile za obaveštajnu službu Rusije

N1 Info 29.09.2022
Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore (SDT) potvrdilo je da je u Podgorici u toku pretres stanova i drugih prostorija više građana zbog sumnje za špijunažu i saopštilo da do sada niko nije uhapšen. Dva crnogorska državljanina, šest… »

„Znamo ko je uhapšen“ - Ministar MUP Crne Gore želi da očisti službu od "stranih elemenata"

Večernje novosti 29.09.2022
POVODOM hapšenja više osoba zbog sumnje da su radile za obaveštajnu službu Rusije, ministar unutrašnjih poslova Filip Adžič saopštio je na sednici Vlade da izvršna vlast čini sve da Crnu Goru oslobodi bilo kakvog spoljnog negativnog uticaja… »

Policija u Podgorici vrši pretrese prostorija osumnjičenih za stvaranje kriminalne organizacije i špijunažu

Politika 29.09.2022
PODGORICA - Policija u Podgorici vrši pretresanje stanova i drugih prostorija više građana, zbog osnova sumnje da su učinjena krivična dela stvaranje kriminalne organizacije i špijunaža. Policijska akcija sprovodi na zahtev Specijalnog državnog… »

Uhapšena dva crnogorca i šest ruskih diplomata: Špijunska afera u Crnoj Gori: Među privedenima i bivši portparol…

Blic 29.09.2022
Dva crnogorska državljanina, šest ruskih diplomata i nekoliko državljana Rusije uhapšeno je jutros u Podgorici zbog sumnje da su radili za obavještajnu službu Rusije, saznaju "Vijesti" iz više izvora. Među uhapšenima je bivši portparol… »

Pretresi u Podgorici zbog sumnji na kriminal i špijunažu

RTV 29.09.2022
PODGORICA - Na više lokacija u Podgorici u toku su pretresi stanova i drugih prostorija više građana zbog sumnje u krivična dela stvaranja kriminalne organizacije i špijunažu, prenosi RTCG. Kako je izjavio portparol u Specijalnom državnom… »

Pretresi u Podgorici zbog sumnji na špijunažu

RTS 29.09.2022
Na više lokacija u Podgorici u toku su pretresi. Portparol u Specijalnom državnom tužilaštvu, državni tužilac Vukas Radonjić saopštio je da za sada niko nije uhapšen, a da se pretresi vrše zbog sumnje da su učinjena krivična dela stvaranje… »

Hapšenje u Podgorici: Radili za Ruse godinama?

B92 29.09.2022
Više crnogorskih državljana uhapšeno je jutros u Podgorici zbog sumnje da su radili za obaveštajnu službu Rusije, saznaju "Vijesti" iz više izvora. Prema saznanjima "Vijesti", akciju je vodila Agencija za nacionalnu bezbednost (ANB), u čijoj je i… »

Ruski špijuni uhapšeni u Podgorici?

Telegraf 29.09.2022
U Podgorici uhapšeno više osoba zbog sumnje da su radile za obaveštajnu službu Rusije. Više crnogorskih državljana uhapšeno je jutros u Podgorici zbog sumnje da su radili za obaveštajnu službu Rusije, javljaju " Vijesti". Kako navode, pozivajući… »

Vesti dana »