Povezane vesti

Ružić: Nema razloga da nastava na fakultetima ne krene uživo

Dnevnik 29.09.2022
BEOGRAD: Nema razloga da nastava na fakultetima ne krene po tradicionalnom neposrednom modelu, izjavio je danas ministar prosvete Branko Ružić i istakao da će nova akademska godina na svim visokoškolskim ustanovama početi intoniranjem himne. On je… »

Dvostruko više kandidata nego mesta u studentskim domovima

RTS 29.09.2022
U studentskom domu Karaburma još u petak je raspodela mesta za brucoše. Za mesto u domu konkurisalo je 15 odsto više najmlađih akademaca nego prošle godine. Povećani su studentski krediti i stipendije i sada iznose 13.000 dinara. Oni koji su… »

Nastava na fakultetima uživo i uz himnu, ali i uz povećanje stipendije

B92 29.09.2022
Nema razloga da nastava na fakultetima ne krene po tradicionalnom neposrednom modelu, izjavio je danas ministar prosvete Branko Ružić. On je istakao da će nova akademska godina na svim visokoškolskim ustanovama početi intoniranjem himne. On je danas… »

Ružić: Nema razloga da nastava na fakultetima ne krene uživo, povećali smo učeničke i studentske stipendije i kredite

RTV 29.09.2022
BEOGRAD - Nema razloga da nastava na fakultetima ne krene po tradicionalnom neposrednom modelu, izjavio je danas ministar prosvete Branko Ružić i istakao da će nova akademska godina na svim visokoškolskim ustanovama početi intoniranjem himne. On je… »

Počela raspodela mesta u studentskim domovima za brucoše: Skuplji smeštaj i ishrana od 1. oktobra

Danas 29.09.2022
Mesto u nekom od studentskih domova u okviru ustanove Studentski centra „Beograd“ ove godine je dobilo 1.211 brucoša, odnosno 795 devojaka i 416 mladića. Današnjoj tradicionalnoj raspodeli mesta za brucoše u studentskom domu Karaburma… »

Ružić: Nema razloga da nastava na fakultetima ne krene uživo, intoniranjem himne

Euronews 29.09.2022
Nema razloga da nastava na fakultetima ne krene po tradicionalnom neposrednom modelu, izjavio je danas ministar prosvete Branko Ružić i istakao da će nova akademska godina na svim visokoškolskim ustanovama početi intoniranjem himne. On je danas u… »

Ružić: Nema razloga da nastava na fakultetima ne počne po neposrednom modelu

RTS 29.09.2022
Nema razloga da nastava na fakultetima ne krene po tradicionalnom neposrednom modelu, izjavio je ministar prosvete Branko Ružić i istakao da će nova akademska godina na svim visokoškolskim ustanovama početi intoniranjem himne. Branko Ružić je u… »

Potpisana odluka o povećanju studentskih stipendija i kredita

Telegraf 29.09.2022
Ministar prosvete Branko Ružić naveo je i da će nova akademska godina početi po tradicionalnom modelu. Nema razloga da nastava na fakultetima ne krene po tradicionalnom neposrednom modelu, izjavio je danas ministar prosvete Branko Ružić i istakao da… »

Vesti dana »