Повезане вести

Новосадски ветерани спорта на састанку са градоначелником

Новосадски ветерани спорта на састанку са градоначелником

Блиц 29.09.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић састао се данас да делегацијом Асоцијације спортских ветерана Новог Сада. Састанку су присуствовали Станка Стошић, освајач сребрне европске медаље у кошарци и чланица Скупштине, Тадија… »
Милош Вучевић: Као градоначелник трудио сам се да нашим ветеранима пружимо максималну подршку и томе се надам и убудуће

Милош Вучевић: Као градоначелник трудио сам се да нашим ветеранима пружимо максималну подршку и томе се надам и убудуће

Курир 29.09.2022
Актуелни градоначелник Новог Сада и будући потпредседник Владе Србије Милош Вучевић угостио је данас ветеране новосадског спорта у Градској кући. Делегацију Асоцијације спортских ветерана Новог Сада чине Станка Стошић, која је… »
Вучевић: Као градоначелник трудио сам се да нашим ветеранима пружимо максималну подршку и томе се надам и убудуће

Вучевић: Као градоначелник трудио сам се да нашим ветеранима пружимо максималну подршку и томе се надам и убудуће

Вечерње новости 29.09.2022
ГРАДОНАЧЕЛНИК Новог Сада Милош Вучевић угостио је данас ветеране новосадског спорта у Градској кући. Фото: Инстаграм Милош Вучевић Делегацију Асоцијације спортских ветерана Новог Сада чине Станка Стошић, која је освојила сребрну… »
Вучевић: Максимална подршка нашим спортским ветеранима

Вучевић: Максимална подршка нашим спортским ветеранима

Дневник 29.09.2022
НОВИ САД: Увек ми прија разговор с ветеранима новосадског спорта, са оним људима који су нас окитили олимпијским медаљама и толико пута учинили поносним, поручио је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић на свом Инстаграм… »

Вести дана »