Повезане вести
У скупштини проблем око распореда седења: Нада, Морамо Заједно, Зелено леви клуб и Европски региони не могу да се договоре
Курир 29.09.2022
Посланичке групе Нада, Морамо Заједно, Зелено леви клуб и Европски региони нису ни данас постигле договор о распореду седења у пленарној сали Скупштине Србије. Зато ће Одбор за административно-буџетска и мандатно-имунитетска… »
И даље без договора око распореда седења у парламенту
РТВ 29.09.2022
БЕОГРАД - Председник Административног одбора Скупштине Србије Миленко Јованов констатовао је данас да још нема договора четири посланичке групе око распореда седења у великој сали Народне скупштине у којој се одржавају пленарне… »
И даље без договора око распореда седења, одлуку о томе ко где седи у Скупштини донеће Административни одбор
Еуроневс 29.09.2022
Председник Административног одбора Скупштине Србије Миленко Јованов констатовао је данас да још нема договора четири посланичке групе око распореда седења у великој сали Народне скупштине у којој се одржавају пленарне седнице и… »
Вести дана »
"То је мучно кад родитељи помисле да поново морају: У судницу..." Зора Добричанин о укидању пресуде Кецмановићима: "Врло сам индиспонирана због тога"
Блиц пре 47 минутајош 4 повезане
Огласио се РХМЗ: Током ноћи суснежица и снег у брдско-планинским пределима југозападне Србије
Блиц пре 27 минутајош 1 повезана
Понтонски мост код Свилајнца расклопљен због високог водостаја Велике Мораве
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Обрадовић у неверици: Био сам шокиран када су ми рекли да Паркер неће играти
Данас пре 32 минутајош 2 повезане