Povezane vesti
Dodik: Ili me pratite na putu u nezavisnost ili pristanite da budete potlačeni
N1 Info 29.09.2022
Kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za predsednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da je Zapad zadržao stare težnje da upravlja Bosnom i Hercegovinom. Dodik je za TV Pink rekao da se "bori da se održi samobitna samostalnost… »
Dodik o budućnosti Republike Srpske: "Ili me pratite i idemo u nezavisnost ili pristanite da budete potčinjeni"
Blic 29.09.2022
Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je za Republiku Srpsku najvažnije da Srbija bude jaka i stabilna, kao i da Srpska održi samobitnost i samostalnost u okviru Dejtona. - Važno je da Republika Srpska ostane stabilna. To je važno i… »
Dodik: Moj cilj je nezavisnost RS, da se borim da RS održi samostalnost
Danas 29.09.2022
Kandidat Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za predsednika Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da je Zapad zadržao stare težnje da upravlja Bosnom i Hercegovinom. Dodik je u emisiji Novo jutro televizije Pink rekao da se „bori da se… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za ponedeljak, 23. februar: Oblačno i toplije sa slabim vetrom
NIN pre 23 minutajoš 26 povezanih
Ovo je ubijena policajka Viktorija (23), prošle godine se udala za kolegu! Stradala u stravičnoj eksploziji u Lavovu, ranjeno 24 ljudi! (foto/video)
Kurir pre 23 minutajoš 25 povezanih
Poljoprivrednici od utorka radikalizuju proteste, najavili blokadu brojnih saobraćajnica
Nova ekonomija pre 33 minutajoš 18 povezanih
Apostolović: Zbog Mrdićevih zakona ništa od klastera tri u pregovorima sa EU
Beta pre 1 satjoš 17 povezanih