Повезане вести
"Заменили су браву, не можемо да узмемо Сарине и бебине ствари!" Уки Q открила нове детаље драме након бруталног пребијања…
Курир 29.09.2022
Тиктокерка Уна Каблар, познатија као Уки Q у току претходне ноћи на својим мрежама поделила је фотографије своје брутално претучене сестре Саре (19), којој је тешке повреде нанено супруг Дамјан Хаџић. Јавност је згоржена овим… »
"Стока, дамјану треба да се уради много горе, Срамота!" Анастасија Ражнатовић огорчена због бруталног пребијања Саре (19)
Курир 29.09.2022
Домаћа јавност потресла је вест о деветнаестогодишњакињи Сари, који ју претукао Дамјан Хаџић (23). Позната Тиктокерка Уна Каблар, познатија као Уки Q поделила је током претходне ноћи фотографије своје брутално претучене… »
Долазио на врата да ме малтретира: Зораннах проговорила после језивих слика претучене Саре - ево шта је рекла полиција
Мондо 29.09.2022
Модна блогерка Зорана Јовановић оштро осудила напад на рођену сестру тиктокерке Уки Q и испричала кроз какву трауму је она прошла. Модна блогерка Зорана Јовановић оштро осудила напад на рођену сестру тиктокерке Уки Q и испричала… »
Вести дана »
ВЈТ: Полиција није упала на Филозофски, позвана је да преузме Правилник о безбедности
Бета пре 2 сатајош 35 повезаних
„Маскирани батинаши из црног џипа јурили су ме док нисам упао у Тимок, а онда ме тукли и сломили ми кости“: Стравично искуство студента Лазара током изборног дана у Бору
Цензоловка пре 3 сатајош 8 повезаних
Ко се данас овде нашао у Србији, није се лепо провео! Непрегледне колоне на граници: Наоружајте се стрпљењем
Телеграф пре 1 сатјош 35 повезаних
Први корак ка Месецу после пола века: Посада Артемиса ИИ пред историјским маневром
НИН пре 1 сатјош 54 повезане
БЛОГ УЖИВО: Доналд Трамп прети Ирану „изузетно снажним“ ударом, нафта скаче, азијска тржишта у паду
Инсајдер пре 20 минутајош 62 повезане