Povezane vesti

Poslanici danas o skraćenju mandata skupštini crne gore: Zakonodavni odbor se nije izjasnio, jer Đukanović nije obrazloži…

Kurir 30.09.2022
Poslanici crnogorskog parlamenta trebalo bi da danas raspravljaju o predlogu predsednika države Mila Đukanovića da se skrati mandat skupštini i ide na vanredne parlamentarne izbore. Predsednica Ustavnog odbora i poslanica Demokratskog fronta (DF)… »

Najkraća sednica ikada! Đukanović nije dobio reč: Presedan u skupštini Crne Gore!

Kurir 30.09.2022
Predsednik Crne Gore Milo Đukanović došao je danas u Skupštinu Crne Gore gde je trebalo da se raspravlja o njegovom predlogu skraćenja mandata aktuelnom savezu. Đukanović, ipak, nije uspeo da prozbori ni reč jer Skupština Crne Gore nije usvojila… »

Skupština Crne Gore: Nije bilo većine za smenu predsednice Danijele Đurović!

Kurir 30.09.2022
Danijela Đurović ostaje predsednica Skupštine Crne Gore. Većina poslanika je večeras, na tajnom glasanju, bila protiv njene smjene. Predlog za razrešenje šefice parlamenta ranije su podnijeli su Demokratski front, Demokrate, Demos, Prava i… »

Parlament CG nije glasao o skraćenju mandata, Đukanović optužio Skupštinu za "institucionalnu paralizu"

Glas Amerike 30.09.2022
PODGORICA - Sjednica Skupštine Crne Gore, na kojoj je u petak trebalo da se raspravlja o skraćenju mandata aktuelnom sazivu parlamenta, završena je nakon što je većina poslanika glasala protiv dnevnog reda. Predlog predsjednika Mila Đukanovića da… »

Danijela Đurović ostaje predsednica crnogorske Skupštine - protiv smene glasalo 45 poslanika

Euronews 30.09.2022
Danijela Đurović ostaje predsednica Skupštine Crne Gore nakon što je većina poslanika večeras na tajnom glasanju, bila protiv njene smene. Kako prenose Vijesti, Predlog za razrešenje šefice parlamenta ranije su podneli su Demokratski front… »

Gde je Milo Đukanović

Politika 30.09.2022
Od našeg dopisnika Podgorica – Predsednik Crne Gore i lider Demokratske partije socijalista (DPS), Milo Đukanović juče ni drugi put, iako je obećao, nije došao na sednicu Zakonodavnog odbora Skupštine Crne Gore, koji je trebalo da raspravlja o… »

Poslanici nisu stavili na dnevni red predlog Mila Đukanovića o skraćenju mandata Skupštini Crne Gore

Euronews 30.09.2022
Skupština Crne Gore nije usvojila dnevni red tako da se neće rasporavljati o predlogu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića o skraćenju mandata Skupštini. Za usvajanje dnevnog reda glasalo je 39 poslanika, protiv je bio 41, nije bilo uzdržanih… »

Presedan u Skupštini Crne Gore: Dođe, viđe i izađe - Đukanović nije ni dobio reč, sednica trajala minut!

Večernje novosti 30.09.2022
Skupština Crne Gore nije usvojila dnevni red, tako da se neće raspravljati o predlogu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića o skraćenju mandata Skupštini. Novosti Uzalud se posle dva dana neizvesnosti crnogorski šef države pojavio u Skupštini… »

Bez rasprave o skraćenju mandata Skupštini Crne Gore - sednica trajala jedan minut

RTV 30.09.2022
PODGORICA - Skupština Crne Gore danas neće raspravljati o predlogu predsednika države Mila Đukanovića za skraćenje mandata Skupštini pošto poslanici nisu usvojili dnevni rad sa tačkom koja se odnosi na raspravu o tom predlogu. Zakonodavni odbor… »

Završena sednica Skupštine Crne Gore, nije usvojen dnevni red: Nema rasprave o skraćenju mandata (VIDEO)

Danas 30.09.2022
Svega nekoliko minuta trajala je sednica Skupštine Crne Gore na kojoj je trebalo da se raspravlja o predlogu predsednika države Mila Đukanovića za skraćenje mandata Skupštini jer nije usvojen dnevni red. Đukanović je ranije u obrazloženju za… »

Poraz Đukanovića: Za minut i po VIDEO

B92 30.09.2022
Skupština Crne Gore nije glasala za raspravu o predlogu predsednika države Mila Djukanovica za skraćenje mandata Skupštini, bez mišljenja ključnih odbora. Naime, Skupština nije usvojila dnevni red tako da se neće raspravljati o predlogu… »

Đukanovićev predlog nije uvršten u dnevni red, nema rasprave o skraćenju mandata Skupštini Crne Gore

Sputnik 30.09.2022
Skupština Crne Gore nije usvojila dnevni red tako da se neće raspravljati o predlogu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića o skraćenju mandata parlamentu. Za usvajanje dnevnog reda glasalo je 39 poslanika, protiv je bio 41, nije bilo uzdržanih… »

Neće biti rasprave o Đukanovićevom predlogu o skraćenju mandata Skupštini

N1 Info 30.09.2022
Skupština Crne Gore nije usvojila dnevni red tako da se neće raspravljati o predlogu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića o skraćenju mandata Skupštini. Za usvajanje dnevnog reda glasalo je 39 poslanika, protiv je bio 41, nije bilo uzdržanih… »

Poslanici crnogorskog parlamenta nisu usvojili dnevni red, bez rasprave o skraćenju mandata

RTS 30.09.2022
Skupština Crne Gore neće raspravljati o predlogu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića o skraćenju mandata parlamentu, nakon što poslanici na današnjoj sednici nisu usvojili dnevni red sa tom inicijativom. Glasalo je 80 poslanika - 39 njih je… »

Čeka li Mila momova sudbina? Šta su tužilac i policija rekli Bulatoviću kad su ušli u njegov kabinet

Večernje novosti 30.09.2022
PREDLOG predsednika države Mila Đukanovića o skraćenju mandata Skupštini nema većinu, te neće proći na plenumu. Ovo je svojevrstan politički šamar Đukanoviću, koji je godinama navikao da za sve predloge glatko dobije većinu. Foto: Jutjub/AP… »

Milo stigao na sednicu: Pred poslanicima samo jedna tačka na dnevnom redu (video)

Večernje novosti 30.09.2022
KAKO "Novosti" saznaju, predsednik Crne Gore Milo Đukanović ipak je došao u Skupštinu Crne Gore. Foto: V. K. Podsetimo, rasprava o predlogu Đukanovića za skraćenje mandata aktuelnom sazivu Skupštine juče nije održana pred članovima… »

Vijesti: Neizvesna sednica Skupštine Crne Gore o skraćenju mandata Skupštini

Euronews 30.09.2022
Poslanici crnogorskog parlamenta trebalo bi danas da raspravljaju o predlogu predsednika države Mila Đukanovića za skraćenje mandata Skupštini. Zakonodavni odbor se o tome nije izjasnio jer Đukanović nije došao na dve sednice tog skupštinskog… »

Crna Gora, poslanici danas o skraćenju mandata Skupštini

RTS 30.09.2022
Poslanici crnogorskog parlamenta trebalo bi danas da raspravljaju o predlogu predsednika države Mila Đukanovića za skraćenje mandata Skupštini. Sednica je zakazana za 12 sati. Zakonodavni odbor se o tome nije izjasnio jer Đukanović nije došao na… »

Nema sednice bez Mila: Đukanović podneo zahtev za skraćenje mandata Skupštine, ali se dva puta nije pojavio pred…

Večernje novosti 30.09.2022
RASPRAVA o predlogu crnogorskog predsednika Mila Đukanovića za skraćenje mandata aktuelnom sazivu Skupštine nije održana pred članovima parlamentarnog Zakonodavnog odbora, jer šef države, drugi dan zaredom, nije došao na sednicu. Foto Tanjug… »

Vesti dana »