Povezane vesti
"Rascopaćemo ti lobanju" - Sanja o paklu koji traje 3 godine i strašnim porukama: "Treba da te odvale od one stvari"
Mondo 30.09.2022
Sanja Mikić Lambabu progovorila je o internet nasilju i jezivom porukama koje dobija već tri godine i zbog kojih godinu dana nije izašla na ulicu. Sanja Mikić Lambabu progovorila je o internet nasilju i jezivom porukama koje dobija već tri godine i… »
Šok! Influenserka lambambu tvrdi: Govore mi da će mi rascopati lobanju i da njih 10 treba da me odvali od one stvari!
Kurir 30.09.2022
Nasilju na društvenim mrežama se po svemu sudeći ne nazire kraj. Jutjub zvezde, influenseri i dalje se bore sa ljudima koji im prete na socijalnim mrežama. Ovoga puta svoju muku je za Kurir podelila pesnikinja, auditorna umetnica Sanja Mikić Lambabu… »
Vesti dana »

U Nišu danas protest ispred zgrade Osnovnog suda za zahtevom za raspisivanje izbora
Beta pre 44 minutajoš 26 povezanih

Neredi u Parizu tokom proslave titule šampiona Evrope: Tinejdžer preminuo od ubodnih povreda
Euronews pre 28 minutajoš 15 povezanih

Sofronijević: Odluka o sudbini zgrade Železničke stanice u Novom Sadu nakon utvrđivanja statike
NIN pre 38 minutajoš 15 povezanih

Otvorena birališta u Poljskoj: Neizvesna trka između proevropskog i desničarskog kandidata
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih

Rusija objavila: Ovo je teroristički napad! Istražni komitet u Moskvi se oglasio o padu dva mosta za samo nekoliko sati (foto, video)
Kurir pre 14 minutajoš 34 povezane