Povezane vesti
"Rascopaćemo ti lobanju" - Sanja o paklu koji traje 3 godine i strašnim porukama: "Treba da te odvale od one stvari"
Mondo 30.09.2022
Sanja Mikić Lambabu progovorila je o internet nasilju i jezivom porukama koje dobija već tri godine i zbog kojih godinu dana nije izašla na ulicu. Sanja Mikić Lambabu progovorila je o internet nasilju i jezivom porukama koje dobija već tri godine i zbog… »
Šok! Influenserka lambambu tvrdi: Govore mi da će mi rascopati lobanju i da njih 10 treba da me odvali od one stvari!
Kurir 30.09.2022
Nasilju na društvenim mrežama se po svemu sudeći ne nazire kraj. Jutjub zvezde, influenseri i dalje se bore sa ljudima koji im prete na socijalnim mrežama. Ovoga puta svoju muku je za Kurir podelila pesnikinja, auditorna umetnica Sanja Mikić Lambabu… »
Vesti dana »
Iz lože ispratio gubitak: Nećete verovati koliko je para izgubio Baka Prase zbog gola Zvezde u petom minutu nadoknade, za pobedu Voše inkasirao bi oko pola miliona evra
Dnevnik pre 21 minutajoš 71 povezana
Zelenski: Ukrajina pod najvećim udarom od početka rata - Rusija lansirala 800 dronova, na meti regioni blizu NATO granica
RTS pre 51 minutajoš 27 povezanih
Brat pevača grupe Lavina poslao poruku Srbima: Oglasio se iz Beča nakon što su prošli u finale Evrovizije (foto)
Blic pre 1 satjoš 74 povezane
Veljanovski: Nema poboljšanja izbornih uslova ukoliko ne postoji Savet REM-a
Radio 021 pre 6 satijoš 44 povezane