Povezane vesti
"Rascopaćemo ti lobanju" - Sanja o paklu koji traje 3 godine i strašnim porukama: "Treba da te odvale od one stvari"
Mondo 30.09.2022
Sanja Mikić Lambabu progovorila je o internet nasilju i jezivom porukama koje dobija već tri godine i zbog kojih godinu dana nije izašla na ulicu. Sanja Mikić Lambabu progovorila je o internet nasilju i jezivom porukama koje dobija već tri godine i zbog… »
Šok! Influenserka lambambu tvrdi: Govore mi da će mi rascopati lobanju i da njih 10 treba da me odvali od one stvari!
Kurir 30.09.2022
Nasilju na društvenim mrežama se po svemu sudeći ne nazire kraj. Jutjub zvezde, influenseri i dalje se bore sa ljudima koji im prete na socijalnim mrežama. Ovoga puta svoju muku je za Kurir podelila pesnikinja, auditorna umetnica Sanja Mikić Lambabu… »
Vesti dana »
Vlada Srbije: Obavezna provera usklađenosti sa pravnim tekovinama EU pre usvajanja zakona
Beta pre 1 satjoš 41 povezana
Bagei: Trenutno ne postoji plan za novu rundu pregovora između SAD i Irana
Euronews pre 57 minutajoš 57 povezanih
Užasno jak zemljotres pogodio Japan; Cunami već stigao; Ima žrtava; Vojska na ulicama FOTO/VIDEO
B92 pre 22 minutajoš 23 povezane
(BLOG) Nastavak Druge redovne sednice: Rasprava o 40 tačaka dnevnog reda
N1 Info pre 22 minutajoš 19 povezanih
Počinju radovi na izmeštanju instalacija za izgradnju tunela ispod centra Beograda
Biznis.rs pre 37 minutajoš 18 povezanih