Povezane vesti
"Rascopaćemo ti lobanju" - Sanja o paklu koji traje 3 godine i strašnim porukama: "Treba da te odvale od one stvari"
Mondo 30.09.2022
Sanja Mikić Lambabu progovorila je o internet nasilju i jezivom porukama koje dobija već tri godine i zbog kojih godinu dana nije izašla na ulicu. Sanja Mikić Lambabu progovorila je o internet nasilju i jezivom porukama koje dobija već tri godine i zbog… »
Šok! Influenserka lambambu tvrdi: Govore mi da će mi rascopati lobanju i da njih 10 treba da me odvali od one stvari!
Kurir 30.09.2022
Nasilju na društvenim mrežama se po svemu sudeći ne nazire kraj. Jutjub zvezde, influenseri i dalje se bore sa ljudima koji im prete na socijalnim mrežama. Ovoga puta svoju muku je za Kurir podelila pesnikinja, auditorna umetnica Sanja Mikić Lambabu… »
Vesti dana »

Toplo ali i kiša: RHMZ objavio kakvo će vreme biti do kraja sedmice
Danas pre 3 satajoš 12 povezanih

Vrednosti ambrozije u vazduhu znatno iznad graničnih vrednosti, u Beogradu oboren „rekord“
Sputnik pre 24 satajoš 10 povezanih

Potpuna eskalacija haosa na ulicama Nepala! Veliki broj mrtvih, uveden policijski čas, vojska patrolira ulicama, žena premijera živa spaljena (foto)
Kurir pre 4 minutajoš 29 povezanih

Evroposlanici EPP: Srbija zaslužuje bolje od trenutne situacije, rasprava o SNS unutar partije narednih dana
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih