Повезане вести
"Расцопаћемо ти лобању" - Сања о паклу који траје 3 године и страшним порукама: "Треба да те одвале од оне ствари"
Мондо 30.09.2022
Сања Микић Ламбабу проговорила је о интернет насиљу и језивом порукама које добија већ три године и због којих годину дана није изашла на улицу. Сања Микић Ламбабу проговорила је о интернет насиљу и језивом порукама које… »
Шок! Инфлуенсерка ламбамбу тврди: Говоре ми да ће ми расцопати лобању и да њих 10 треба да ме одвали од оне ствари!
Курир 30.09.2022
Насиљу на друштвеним мрежама се по свему судећи не назире крај. Јутјуб звезде, инфлуенсери и даље се боре са људима који им прете на социјалним мрежама. Овога пута своју муку је за Курир поделила песникиња, аудиторна уметница… »
Вести дана »
Временска прогноза за понедељак, 26. јануар: Облачно са јаким ветром, местимично са кишом
Бета пре 41 минутајош 31 повезана
Ђоковић у четвртфиналу без борбе: Меншик се повукао са Аустралијан опена због повреде
Недељник пре 3 сатајош 25 повезаних
У сукобу навијача Црвене звезде и Хајдука теже повређене три, а приведене 93 особе
Бета пре 6 минутајош 30 повезаних
Пала заштитна мрежа са недавно реконструисане зграде прокупачке Гимназије ФОТО
Нова пре 2 сатајош 9 повезаних
Огласили се родитељи убијеног Претија: "Алекс дефинитивно није држао пиштољ када су га напали"
Еуроневс пре 2 сатајош 20 повезаних