Povezane vesti
Šok! Influenserka lambambu tvrdi: Govore mi da će mi rascopati lobanju i da njih 10 treba da me odvali od one stvari!
Kurir 30.09.2022
Nasilju na društvenim mrežama se po svemu sudeći ne nazire kraj. Jutjub zvezde, influenseri i dalje se bore sa ljudima koji im prete na socijalnim mrežama. Ovoga puta svoju muku je za Kurir podelila pesnikinja, auditorna umetnica Sanja Mikić Lambabu… »
"Rascopaćemo ti lobanju" - Sanja o paklu koji traje 3 godine i strašnim porukama: "Treba da te odvale od one stvari"
Mondo 30.09.2022
Sanja Mikić Lambabu progovorila je o internet nasilju i jezivom porukama koje dobija već tri godine i zbog kojih godinu dana nije izašla na ulicu. Sanja Mikić Lambabu progovorila je o internet nasilju i jezivom porukama koje dobija već tri godine i zbog… »
Vesti dana »

Mediji: Zahtev odbrane Dodika za privremenu meru stigao u Ustavni sud BiH
Sputnik pre 1 satjoš 34 povezane

Odluka o Popoviću: Predlaže se njegovo proterivanje sa Kosova i zabrana ulaska na dve godine
Beta pre 3 satajoš 25 povezanih

SSP: Da li je Šapić proverio da li su novi tramvaju kompatibilni sa beogradskim saobraćajem?
Danas pre 2 satajoš 22 povezane

Snažna tropska oluja sa Atlantika juri ka Evropi: Iznenadiće vas šta će doneti Srbiji
Telegraf pre 1 satjoš 50 povezanih