Povezane vesti

Gomeš: Neću u Portugaliju, imam dobru platu u Partizanu

Gomeš: Neću u Portugaliju, imam dobru platu u Partizanu

Dnevnik 30.09.2022
BEOGRAD: Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš izjavio je da ne želi da se vrati u portugalsku ligu, jer je zadovoljan finansijskim uslovima koje je dobio u srpskom klubu, prenosi portugalski sajt "Zerozero.pt". Gomeš je karijeru počeo u Vizeli, a potom je… »
Rikardo otkrio koji klubovi su ga želeli letos: „Mojoj porodici i meni je dobro u Beogradu!“

Rikardo otkrio koji klubovi su ga želeli letos: „Mojoj porodici i meni je dobro u Beogradu!“

Hot sport 30.09.2022
Ipak ostao u Partizanu! Napadač crno-belih, Rikardo Gomeš, u intervjuu za portugalski 24happenings.com obelodanio je da je letos imao ponude određenih klubova. – Zvali su me grčki Panatinaikos i AEK na kraju prošle sezone. To su stvari koje ponekad… »
Gomeš otkrio nove detalje: "Imao sam ponude Panatinaikosa i AEK-a, Portugalci ne mogu da me plate kao Partizan..."

Gomeš otkrio nove detalje: "Imao sam ponude Panatinaikosa i AEK-a, Portugalci ne mogu da me plate kao Partizan..."

Sportske.net 30.09.2022
Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš otkrio je u intervjuu za portugalski Zero Zero da je imao dve atraktivne ponude iz Grčke proteklog leta. U pitanju su bili Panatinaikos i AEK. "Imao sam ponudu Panatinaikosa na kraju prošle sezone, a AEK me je tražio… »

Vesti dana »