Povezane vesti
Gomeš: Neću u Portugaliju, imam dobru platu u Partizanu
Dnevnik 30.09.2022
BEOGRAD: Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš izjavio je da ne želi da se vrati u portugalsku ligu, jer je zadovoljan finansijskim uslovima koje je dobio u srpskom klubu, prenosi portugalski sajt "Zerozero.pt". Gomeš je karijeru počeo u Vizeli, a potom je… »
Rikardo otkrio koji klubovi su ga želeli letos: „Mojoj porodici i meni je dobro u Beogradu!“
Hot sport 30.09.2022
Ipak ostao u Partizanu! Napadač crno-belih, Rikardo Gomeš, u intervjuu za portugalski 24happenings.com obelodanio je da je letos imao ponude određenih klubova. – Zvali su me grčki Panatinaikos i AEK na kraju prošle sezone. To su stvari koje ponekad ne… »
Gomeš otkrio nove detalje: "Imao sam ponude Panatinaikosa i AEK-a, Portugalci ne mogu da me plate kao Partizan..."
Sportske.net 30.09.2022
Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš otkrio je u intervjuu za portugalski Zero Zero da je imao dve atraktivne ponude iz Grčke proteklog leta. U pitanju su bili Panatinaikos i AEK. "Imao sam ponudu Panatinaikosa na kraju prošle sezone, a AEK me je tražio na… »
Vesti dana »

Osmočasovna blokada suda u Novom Sadu, policija omogućila ulaz zaposlenima
RTS pre 1 satjoš 47 povezanih

Dačić o kontraskupovima SNS: Bilo prisutno oko 33.000 ljudi, policija nije imala posla
Novi magazin pre 41 minutajoš 36 povezanih

Novak Đoković poslao poruku Branku Laziću posle napuštanja Zvezde
Telegraf pre 16 minutajoš 39 povezanih

Pritvor poslaniku i aktivistkinji opozicionog Pokreta slobodnih građana iz Novog Sada
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 19 povezanih

Skupovi pristalica SNS održani u više gradova, okupljeni šetali i nosili transparente protiv blokada
NIN pre 1 satjoš 51 povezana