Povezane vesti
Rikardo Gomeš: Klubovi iz Portugala ne mogu da mi plate onoliko koliko dobijam u Partizanu
Danas 30.09.2022
Portugalski list “Zero Zero” uradio je opširan intervju sa Rikardom Gomešom, najboljim strelcem Partizana i Superlige Srbije u fudbalu. Rikardo je predstavljen kao “momak koji ispisuje nove stranice istorije ovog kluba, momak koji blista u… »
Rikardo: Želeli su me Panatinaikos i AEK na kraju sezone
N1 Info 30.09.2022
Portugalski list “Zero Zero” uradio je opširan intervju sa najboljim strelcem Partizana Rikardom Gomešom. Predstavili su Portugalci Rikarda kao “momka koji ispisuje nove stranice istorije ovog kluba, momka koji blista u Beogradu”. Centarfor sa… »
Rikardo: Želeli su me Panatinaikos i AEK na kraju sezone
Sport klub 30.09.2022
Portugalski list “Zero Zero” uradio je opširan intervju sa najboljim strelcem Partizana Rikardom Gomešom. Predstavili su Portugalci Rikarda kao “momka koji ispisuje nove stranice istorije ovog kluba, momka koji blista u Beogradu”. Centarfor sa… »
Vesti dana »
Dve stvari koje bi trebalo da vam sleduju od poslodavca ako današnji praznik provodite radno: Dupla dnevnica izvesna
Blic pre 3 satajoš 73 povezane
BLOG Gotov protest u Beogradu, masa skandirala „ubice, ubice“, pročitano pismo oca uhapšenog Nikole Končarevića, ispred Predsedništva pročitani zahtevi opozicije
Nova pre 1 satjoš 25 povezanih
U Srbiji sutra oblačno i hladno sa kišom, najviša temperatura devet stepeni
Politika pre 2 satajoš 38 povezanih
Đorđević: Današnji protest biće kraća šetnja, vraćamo fokus na odgovornost za tragediju
NIN pre 8 satijoš 20 povezanih