Povezane vesti
Rikardo Gomeš: Klubovi iz Portugala ne mogu da mi plate onoliko koliko dobijam u Partizanu
Danas 30.09.2022
Portugalski list “Zero Zero” uradio je opširan intervju sa Rikardom Gomešom, najboljim strelcem Partizana i Superlige Srbije u fudbalu. Rikardo je predstavljen kao “momak koji ispisuje nove stranice istorije ovog kluba, momak koji blista u… »
Rikardo: Želeli su me Panatinaikos i AEK na kraju sezone
N1 Info 30.09.2022
Portugalski list “Zero Zero” uradio je opširan intervju sa najboljim strelcem Partizana Rikardom Gomešom. Predstavili su Portugalci Rikarda kao “momka koji ispisuje nove stranice istorije ovog kluba, momka koji blista u Beogradu”. Centarfor sa… »
Rikardo: Želeli su me Panatinaikos i AEK na kraju sezone
Sport klub 30.09.2022
Portugalski list “Zero Zero” uradio je opširan intervju sa najboljim strelcem Partizana Rikardom Gomešom. Predstavili su Portugalci Rikarda kao “momka koji ispisuje nove stranice istorije ovog kluba, momka koji blista u Beogradu”. Centarfor sa… »
Vesti dana »

Evropska komisija uvrstila "Jadar" među strateške projekte van teritorije Evropske unije
Euronews pre 48 minutajoš 22 povezane

Uhapšen muškarac koji je na koncertu u Futogu gađao okupljene kesama napunjenim farbom
Insajder pre 1 satjoš 17 povezanih

Protest na Novom Beogradu Eskalirao: Sukob Stanara i „Obezbeđenja“
Serbian News Media pre 4 satijoš 15 povezanih

Počela prijava za besplatne udžbenike! Ovi đaci mogu da se prijave, rok do 10. juna: Oglasilo se ministarstvo
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane