Povezane vesti
Rikardo Gomeš: Klubovi iz Portugala ne mogu da mi plate onoliko koliko dobijam u Partizanu
Danas 30.09.2022
Portugalski list “Zero Zero” uradio je opširan intervju sa Rikardom Gomešom, najboljim strelcem Partizana i Superlige Srbije u fudbalu. Rikardo je predstavljen kao “momak koji ispisuje nove stranice istorije ovog kluba, momak koji blista u Beogradu”… »
Rikardo: Želeli su me Panatinaikos i AEK na kraju sezone
N1 Info 30.09.2022
Portugalski list “Zero Zero” uradio je opširan intervju sa najboljim strelcem Partizana Rikardom Gomešom. Predstavili su Portugalci Rikarda kao “momka koji ispisuje nove stranice istorije ovog kluba, momka koji blista u Beogradu”. Centarfor sa… »
Rikardo: Želeli su me Panatinaikos i AEK na kraju sezone
Sport klub 30.09.2022
Portugalski list “Zero Zero” uradio je opširan intervju sa najboljim strelcem Partizana Rikardom Gomešom. Predstavili su Portugalci Rikarda kao “momka koji ispisuje nove stranice istorije ovog kluba, momka koji blista u Beogradu”. Centarfor sa… »
Vesti dana »
Siniša Mali sa predsednikom Vučićem obišao gradilište novog Savskog mosta: Ministar otkrio kako teku radovi na jednom od najznačajnijih projekata u Beogradu
Kurir pre 1 satjoš 34 povezane
Oprez vozačima: Sneg na putevima, u pojedinim delovima Srbije očekuje se i do 40 centimetara pokrivača
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 38 povezanih
Dodela Zlatne lopte FSS-a: Laureati Milenković, Kostov i Stojkanović, ovacije za Veljka Paunovića
Danas pre 3 satajoš 31 povezana