Povezane vesti
(Šok foto) "upropastio si se, izgledaš matoro": Bojan "Lexington" ne liči na sebe, svi se pitaju šta mu se desilo: Duga brada…
Blic 30.09.2022
Frontmen benda “Lexington”, Bojan Vasković, objavom na društvenoj mreži Instagram šokirao je sve. Bojan važi za velikog zavodnika, međutim izgleda da ume da se zaigra u aplikacijama koje se koristi da ulepšavanje fotografija i menjaje izgleda. Tako je… »
"Izgledaš matoro, uplaši me, šta ti se desilo?" Bojan Lexinton podigao prašinu na mrežama fotkom, ne liči na sebe…
Kurir 30.09.2022
Frontmen benda “Lexington”, Bojan Vasković iznenadio je svoje pratioce na Instagramu poslednjom objavom. Naime, Bojan važi za velikog zavodnika, te svojim izgledom privlači veliku pažnju žena, iako njegovo srce pripada samo njegovoj supruzi. On je sada… »
Vesti dana »
Mali za TV Prva: EXPO je razvojna šansa koju Srbija neće propustiti; "Očekujemo do četiri miliona posetilaca"
B92 pre 3 satajoš 28 povezanih
"Zelenski nema ništa dok ja to ne odobrim" Trampova poruka hladan tuš za Kijev: Evo šta je rekao o razgovoru sa Putinom
Blic pre 1 satjoš 65 povezanih
Do kraja godine hladno i vetrovito, uz povremene kratkotrajne pljuskove snega
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 26 povezanih
Uzbudljivo fudbalsko popodne na ostrvu: Arsenal i Liverpul sigurni, autogol Petrovića u porazu Bornmuta od Brentforda
Kurir pre 1 satjoš 24 povezane