Повезане вести
Брнабић: Поносна сам на све што смо учинили у области е-управе
Еуроневс 01.10.2022
Поносна сам на све сто смо учинили у области електронске управе и драго ми је што се напредак који смо постигли препознаје широм света, навела је премијерка Ана Брнабић поводом најновијег извештаја УН у којем се Србија сврстава… »
Брнабић: Србија међу 10 земаља света које су највише напредовале у дигитализацији управе
Нови магазин 01.10.2022
Премијерка Ана Брнабић објавила је данас да је Србија, по извештају УН за 2022. међу 10 земаља света које су највише напредовале у дигитализацији јавне управе. Брнабић је на свом Твитер налогу написала да тај званични извештај… »
Брнабић: "Поносна сам на све што смо учинили у области електронске управе, Србија међу 10 земаља по напретку"
Телеграф 01.10.2022
Како стоји, реч је подацима из званичног извештаја Уједињених нација. Премијерка Ана Брнабић навела је на свом Твитер профилу да је поносна на све што је учињено у области електронске управе. "Поносна сам на све што смо учинили… »
УН: Србија међу 10 земаља које су значајно напредовале у дигитализацији јавне управе
Еуроневс 01.10.2022
Србија се налази међу 10 земаља света које су највише напредовале у дигитализацији јавне управе, испред чак 16 ЕУ земаља по развоју онлајн услуга, показује најновији извештај УН. У овогодишњем издању јединственог глобалног… »
Србија сврстана у земље са највишим индексом развоја еУправе у свету
Бизнис.рс 01.10.2022
у извештају УН међу првих десет по развоју. Србија је у овогодишњем глобалном извештају УН о развоју електронских услуга сврстана у групу земаља са највишим индексом развоја електронске управе у свету, саопштено је у суботу из… »
Влада: Србија међу 10 земаља света које су највише напредовале у дигитализацији јавне управе
Данас 01.10.2022
У овогодишњем издању јединственог глобалног извештаја Уједињених нација – Унитед Натионс еГовернмент Девелопмент Сурвеи 2022, који садржи преглед стања и упоредно прати развој електронске управе у 193 државе чланице… »
Србија у извештају Уједињених нација сврстана у земље са највишим индексом развоја електронске управе у свету
Инсајдер 01.10.2022
Србија је у овогодишњем глобалном извештају УН о развоју електронских услуга сврстана у групу земаља са највишим индексом развоја електронске управе у свету, саопштено је данас из Владе Србије. Наводи се да је по резултатима… »
Србија значајно напредовала у дигитализацији е-управе
Глас Западне Србије 01.10.2022
Србија се налази међу 10 земаља света које су највише напредовале у дигитализацији јавне управе, испред чак 16 ЕУ земаља по развоју онлајн услуга, показује најновији извештај УН. У овогодишњем издању јединственог глобалног… »
Вести дана »
Народна банка умирује јавност: Тржиште је стабилно, поседујемо рекордну количину девизних резерви
Бујановачке пре 5 сатијош 29 повезаних
Шта руски медији пишу о ситуацији око НИС-а: Вучић упозорава да је спреман да „подвуче црту“
Нова пре 1 сатјош 28 повезаних
Стефановић (ССП) критикује Вучићев предлог ЕУ: „Црна Гора и Албанија не треба да чекају Србију“
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 27 повезаних
УЖИВО Милојевић из Граца: Не забијам главу у песак, све видим!
Спорт клуб пре 33 минутајош 41 повезана