Повезане вести
Вучић: Верујем да ћемо имати тешку зиму и јесен
Бета видео 01.10.2022
БУГАРСКА - ``Верујем да ћемо имати тешку зиму и јесен, чак и тежу него што је председница (Европске комисије Урсула) Фон дер Лајен овде рекла. Имао сам дилему пре него што сам дошао овде како ће се она односити према мени, али… »
Гасни интерконектор Бугарска – Грчка пуштен у рад
Радио сто плус 01.10.2022
Он је честитао бугарским и грчким руководиоцима и рекао је да жали због тога што „нико од нас није веровао у важност овог пројекта“. „Ово је јако битно за Србју јер смо започели интерконектор измедју Србије и Бугарске и биће… »
Вучић: Гасна интерконекција Србије и Бугарске готова за годину дана
Глас Западне Србије 01.10.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, на отварану гасног интерконектора између Бугарске и Грчке у Софији, да је Србија започела на својој територији градњу гасног интерконектора са Бугарском и да ће две земље тај… »
Вучић: Гасна интерконекција СРБ-БУГ готова за годину дана
РТК 01.10.2022
Председник Србије Александар Вучић изразио је задовољство што му се пружила прилика да се сусретне са званичницима који данас у Софији присуствују церемонији пуштања у рад гасног интерконектора Бугарска – Грчка. „Велико… »
Вести дана »
"Јакну ћу да носим наредна три дана", Вучић у Нишу: "Само минут касније схватио сам да су печеница и пита са сиром најбољи чајеви" које смо пробали (фото)
Блиц пре 25 минутајош 37 повезаних
Новосађанин осумњичен за припрему убиства црногорског држављанина се брани ћутањем
РТВ пре 15 минутајош 49 повезаних
Вучић: Волео бих да чујем ако Руси имају идеје како да НИС настави рад без казни САД
Еуроневс пре 1 сатјош 41 повезана
"Људи су из воде дозивали помоћ, жена је запела у грање": Видовић скочио у ледену Саву и спасио људе
Телеграф пре 1 сатјош 33 повезане