Povezane vesti
Đoković u finalu turnira u Tel Avivu
Politika 01.10.2022
TEL AVIV - Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale turnira u Tel Avivu, pošto je večeras savladao Rusa Romana Safijulina 6:1, 7:6 (7:3). Đoković je odigrao sjajan prvi set, Rus je pružio jači otpor u drugom, napravio… »
Đoković u finalu Tel Aviva protiv Čilića
Euronews 01.10.2022
Srpski teniser Novak Đoković dobio je rivala u finalu turnira ATP serije u Tel Avivu. To je Marin Čilić iz Hrvatske. Đoković je bez većih problema u polufinalu pobedio Romana Safjulina iz Rusije. Bilo je 2:0 u setovima, a meč je trajao nešto… »
Novak u finalu Tel Aviva
Vesti online 01.10.2022
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, plasirao se u finale turnira u Tel Avivu pobedom nad ruskim igračem Romanom Safijulinom sa 6:1, 7:6. Delovalo je posle prvog seta da će Novak imati lak posao, 104. teniser na ATP listi je uspeo da pronađe… »
Novak potpuno iskren nakon plasmana u finale: „Ne možete uvek biti perfektno mirni, pogotovo sa mojim ludim srpskim…
Hot sport 01.10.2022
U finalu protiv Čilića ili Lestijena. Novak Đoković savladao je Romana Safiulina rezultatom 2:0 i plasirao se u finale ATP turnira u Tel Avivu. Po setovima 6:1, 7:6. – Mislim da je bio vrlo takmičarski meč, posebno u drugom setu. Bio sam dosta… »
To je moj srpski mentalitet, nekad je protiv mene! Novak Đoković objasnio zašto "poludi" na terenu!
Mondo 01.10.2022
Novak Đoković bio sjajno raspoložen posle velike borbe protiv ruskog rivala u polufinalu Tel Aviva. Novak Đoković bio sjajno raspoložen posle velike borbe protiv ruskog rivala u polufinalu Tel Aviva. Novak Đoković pobedio je Romana Safijulina u… »
Đoković: "Moj ludi srpski mentalitet..."
Sportske.net 01.10.2022
Najbolji srpski teniser Novaka Đoković danas se plasirao u finale turnira u Tel Avivu nakon što je u polufinalu savladao Rusa Romana Safulina. Đoković je "furiozno" osvojio prvi, da bi prošao kroz male turbulencije u drugom setu i tek kroz taj-brejk… »
Novak Đoković u finalu ATP turnira u Tel Avivu
Euronews 01.10.2022
Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale turnira ATP serije u Tel Avivu. Đoković je bio prilično ubedljiv u polufinalu protiv Romana Safjulina iz Rusije. Bilo je 2:0 u setovima (6:1, 7:6), a meč je trajao sat i 35 minuta igre. Đoković je… »
Đoković ne odustaje od svojih ciljeva: Nadam se da ću uspeti
Vesti online 01.10.2022
Novak Đoković stigao je do polufinala turnira u Tel Avivu, a naredni turnir biće mu u Astani. Kako nije mnogo igrao ove sezone zbog toga što je nevakcinisan, tako je izgubio veliki broj bodova i upitno je da li će se naći na završnom Mastersu… »
Vesti dana »
Paunović: Slučaj nesreće u Novom Sadu trebalo bi da preuzme Tužilaštvo za organizovani kriminal
Beta pre 2 satajoš 9 povezanih
Uživo Drama na suđenju Urošu Blažiću: Majka ubijenih prekinuta, ona burno reagovala; "Vi to meni pretite" FOTO/VIDEO
B92 pre 13 minutajoš 15 povezanih
Troje povređenih pri obrušavanju nadstrešnice u Novom Sadu teškog opšteg stanja, razvijaju se sekundarne komplikacije
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih