Povezane vesti
Brnabić: Ponosna sam na sve što smo učinili u oblasti elektronske uprave
Blic 01.10.2022
Ponosna sam na sve sto smo učinili u oblasti elektronske uprave i drago mi je što se napredak koji smo postigli prepoznaje širom sveta, navela je premijerka Ana Brnabić povodom najnovijeg izveštaja UN u kojem se Srbija svrstava među 10 zemalja sveta koje… »
Brnabić: Srbija među 10 zemalja sveta koje su najviše napredovale u digitalizaciji uprave
Danas 01.10.2022
Premijerka Ana Brnabić objavila je danas da je Srbija, po izveštaju UN za 2022. među 10 zemalja sveta koje su najviše napredovale u digitalizaciji javne uprave. Brnabić je na svom Tviter nalogu napisala da taj zvanični izveštaj UN „Srbiju svrstava ispred… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 56 minutajoš 33 povezane

Dijalog će pobediti: Završen sastanak Putina i Vitkofa - trajao tri sata
Sputnik pre 31 minutajoš 21 povezana

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 24 povezane

Uživo Dodiku oduzet mandat! Evo kada zvanično prestaje da bude predsednik RS: Vlast u Srbiji poručila da je ovo "sramna odluka"
Blic pre 1 satjoš 100 povezanih

Studenti FDU u blokadi: Muškarac koji je veterane nazivao ustašama, u novembru napao studente FDU
N1 Info pre 3 satajoš 20 povezanih