Povezane vesti
KCS dobio najsavremeniji aparat za proveru glasa i glasnih žica
RTS 02.10.2022
Univerzitetski klinički centar Srbije dobio je najsavremeniji aparat za proveru glasa i glasnih žica, i otkrivanje i benignih i malignih promena, u početnim fazama - endovideolaringostroboskop. Doveli smo fonijatriju na svetski nivo, rekla je za RTS dr… »
Ako nema vibracija, otkrivamo karicnom u začetku: Srbija dobila najsavremeniji aparat za proveru glasnih žica
Telegraf 02.10.2022
Jedini u regionu Klinički centar Srbije dobio prestižnu dijagnostičku aparaturu. Jedini u regionu, Klinički centar Srbije dobio najsavremeniji aparat za proveru glasa i promene u glasu. Dr Sanja Krejović sa odeljenja fonijatrije u Kliničkom centru Srbije… »
Vesti dana »
Zelenski odgovorio Trampu na temu izbora u Ukrajini: Spreman sam! Uskoro šaljemo revidirani dokument Americi, od Rusije zavisi
Kurir pre 47 minutajoš 30 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 32 povezane
Vučić opet preti Rusima zbog NIS: Mi ćemo morati da delujemo kao država... Ako se desi, to će biti za 37 dana
Pravda pre 1 satjoš 25 povezanih
"Mi smo sad u ovoj prvoj fazi": Građani evidentiraju nelegalne objekte po novom zakonu, prvog dana 19.000 prijava
Euronews pre 2 satajoš 46 povezanih
Cenovnici svih trgovinskih lanaca u Srbiji od danas mogu da se provere jednim klikom
Morava info pre 3 satajoš 29 povezanih