Повезане вести
Ухапшен Кристијан Голубовић! По напуштању Задруге сачекала га патрола - испливао снимак, ево о чему је реч! (видео)
Мондо 02.10.2022
Кристијан Голубовић и Емил Бугарин су након напуштања Задруге одвезени у полицијску станицу. Кристијан Голубовић и Емил Бугарин су након напуштања Задруге одвезени у полицијску станицу. Након што је у Задругу стигло писмо да су… »
Претње, песничење и ломљење по ријалитијима! Све дисквалификације Кристијана - више пута био насилан пред камерама!
Мондо 02.10.2022
Кристијан Голубовић по трећи пут је из истог разлога избачен из ријалитија. Кристијан Голубовић по трећи пут је из истог разлога избачен из ријалитија. Кристијан Голубовић дисквалификован је из Задруге 6 након што је са Емилом… »
Ништа од пола милиона евра - Кристијан поново избачен из Задруге! Дисквалификован после језивог насиља, није први пут!
Мондо 02.10.2022
Кристијан Голубовић и Емил Бугарин дисквалификовани из Задруге. Кристијан Голубовић и Емил Бугарин дисквалификовани из Задруге. Кристијан Голубовић и Емил Бугарин брутално су изударали Уроша Ћертића након "Задруговизије", а… »
"Мука ми је, манта ми се, водите ме на скенер!" Ћертићу позлило након што су га Кристијан и Бугарин брутално изударали по…
Курир 02.10.2022
Након Задруговизије настао је општи хаос у Белој кући због свађе Неце и Пеце Лазића са Урошем Ћертићем, а у њихов сукоб умешали су се Кристијан Голубовић и Емил Каменов Бугарин. Након краће свађе, они су брутално песничили… »
Хитна дисквалификација? Кристијан и Емил напали Ћертића, задругари их преклињали да прекину
Блиц 02.10.2022
Након Задруговизије у Белој кући настао је општи хаос када је дошло до сукоба између Неце и Пеце Лазића са Урошем Ћертићем. Они су се прво међусобно поливали, а онда је у једном тренутку свађа ескалирала, те се Кристијан… »
Лом у цик зоре Урош Ћертић се залетео на Пецу и Нецу, драма у белој кући (фото)
Ало 02.10.2022
Задругари не престају да дивљају. Да задругари немају мира поново у доказали када су се након „Задруговизије“ посвађали у цик зоре. Ненад Лазић Неца овога пута је издрамио јер му Јована Томић Матора није дала свој део награде… »
Вести дана »

Вучић код цара: Председник Србије се састао са Нарухитом у царској палати у Токију: Важни економски споразуми
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

Остварење америчког сна у Србији кошта нас око милион евра
Блоомберг Адриа пре 9 минутајош 1 повезана