Povezane vesti
Mislili su da sam kreten! Životna priča sina Dragana - "Danilo Lazović mi je rekao da sam seljak i da obrađujem zemlju"
Mondo 02.10.2022
Nenad Okanović otkrio je sa kakvim predrasudama se susreo tokom dosadašnje karijere, ali i šta mu je rekao kolega Danilo Lazović kod koga je živeo jedno vreme. Nenad Okanović otkrio je sa kakvim predrasudama se susreo tokom dosadašnje karijere, ali i šta… »
Živeo kod lazovića tokom bombardovanja, sinu dao ime po njemu: Životna priča sina Dragana! Zbog uloge su mislili da sam kreten…
Kurir 02.10.2022
Glumac Nenad Okanović oduševio je publiku u seriji "Selo gori, a baba se češlja" u kojoj tumači lik sina Dragana, a onda su se uloge samo nizale. Ipak, o njegovom privatnom životu malo se zna. Dramski umetnik i student Mirjane Karanović progovorio je o… »
Vesti dana »
Oči u oči sa Irancima! Džej Di Vens pred zoru sleteo u Švajcarsku, kreću pregovori sa Teheranom: Amerikanci došli sa 3 ključna zahteva
Blic pre 35 minutajoš 29 povezanih
Tunis bez šansi na Mundijalu nakon poraza od Japana, nije im pomogla ni smena selektora
Newsmax Balkans pre 35 minutajoš 29 povezanih
Pobeda i veliki problem za Nemačku: Zvezda odbrane možda završila Mundijal?
B92 pre 1 satjoš 29 povezanih
Šamar realnosti protiv Amerike: Srbija uzela set, ali nije imala snage za senzaciju!
Hot sport pre 2 satajoš 24 povezane