Povezane vesti
Mislili su da sam kreten! Životna priča sina Dragana - "Danilo Lazović mi je rekao da sam seljak i da obrađujem zemlju"
Mondo 02.10.2022
Nenad Okanović otkrio je sa kakvim predrasudama se susreo tokom dosadašnje karijere, ali i šta mu je rekao kolega Danilo Lazović kod koga je živeo jedno vreme. Nenad Okanović otkrio je sa kakvim predrasudama se susreo tokom dosadašnje karijere, ali i šta… »
Živeo kod lazovića tokom bombardovanja, sinu dao ime po njemu: Životna priča sina Dragana! Zbog uloge su mislili da sam kreten…
Kurir 02.10.2022
Glumac Nenad Okanović oduševio je publiku u seriji "Selo gori, a baba se češlja" u kojoj tumači lik sina Dragana, a onda su se uloge samo nizale. Ipak, o njegovom privatnom životu malo se zna. Dramski umetnik i student Mirjane Karanović progovorio je o… »
Vesti dana »

Srbija centar: Privredna komora Srbije slagala javnost – sala poluprazna, a poslanicima i stručnoj javnosti zabranjen ulaz
Glas Šumadije pre 7 satijoš 36 povezanih

Čas ljubavi u humskoj! Grobari horski otpevali čuvenu pesmu Partizanovim bebama - nema ko se nije naježio
Kurir pre 17 minutajoš 113 povezane

Tramp postavio novi uslov Putinu: Nema sastanka ako ne pristane na susret sa Zelenskim
Kurir pre 2 satajoš 77 povezanih