Povezane vesti
Mislili su da sam kreten! Životna priča sina Dragana - "Danilo Lazović mi je rekao da sam seljak i da obrađujem zemlju"
Mondo 02.10.2022
Nenad Okanović otkrio je sa kakvim predrasudama se susreo tokom dosadašnje karijere, ali i šta mu je rekao kolega Danilo Lazović kod koga je živeo jedno vreme. Nenad Okanović otkrio je sa kakvim predrasudama se susreo tokom dosadašnje karijere, ali i šta… »
Živeo kod lazovića tokom bombardovanja, sinu dao ime po njemu: Životna priča sina Dragana! Zbog uloge su mislili da sam kreten…
Kurir 02.10.2022
Glumac Nenad Okanović oduševio je publiku u seriji "Selo gori, a baba se češlja" u kojoj tumači lik sina Dragana, a onda su se uloge samo nizale. Ipak, o njegovom privatnom životu malo se zna. Dramski umetnik i student Mirjane Karanović progovorio je o… »
Vesti dana »
Vođa navijača zlostavljao mladića i sve to snimao telefonom! Policija mu upala u stan i našla žrtvu i kokain
Kurir pre 43 minutajoš 26 povezanih
Dijana Hrka podržala predlog Milomira Jaćimovića o blokadi Beograda, u subotu skup ispred FDU
NIN pre 58 minutajoš 18 povezanih
Nemilosrdni ruski napad na zapad Ukrajine: Najmanje 25 mrtvih, desetine ranjenih
BBC News pre 3 satajoš 28 povezanih
Narodna banka dobila upozorenje na sankcije zbog NIS! Jorgovanka Tabaković: To bi značilo blokadu svih plaćanja
Kurir pre 3 satajoš 38 povezanih