Povezane vesti
Nasilnik iz Mladenovca sutra pred tužiocem: Na teret mu se stavlja da je tukao, davio i čupao ženu na sred ulice
Blic 03.10.2022
Miroslav D. koji je u nedelju ujutru brutalno pretukao Vesnu I. (48) na ulici u Mladenovcu, biće saslušan sutra u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu, saznaje "Blic". Policija je za njim tragala, međutim, on je sinoć došao u policijsku stanicu u… »
"Blic" saznaje: Predao se nasilnik iz Mladenovca
Blic 02.10.2022
Miroslav D. koji je, kako se moglo videti na snimcima na društvenim mrežama, na ulici u Mladenovcu tukao ženu, predao se večeras policiji, saznaje "Blic". On je u policijsku stanicu došao sa braniocem. Miroslav D. (57) sinoć je oko dva sata iza ponoći… »
"Pretukao me iz banalnog razloga": Vesna iz Mladenovca, koju je noćas brutalno prebio nasilnik, za "Blic": "On mi je drug…
Blic 02.10.2022
- Uopšte se ne osećam dobro. Ceo dan me zovu članovi porodice i pitaju me kako sam. Jako su potreseni nakon što su videli snimak - istiće za "Blic" Vesna I. (48) nakon što ju je Miroslav D. (57) uzudarao u nedelju ujutru na ulici u naselju "25. maj"… »
Vesti dana »
Novi udar na džepove građana – Nemačku čeka novi talas poskupljenja
Vesti online pre 23 minutajoš 35 povezanih
Portret vizionara: Ko je bio Zoran Đinđić i kakvu Srbiju je sanjao
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 74 povezane
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 53 minutajoš 25 povezanih
"EU godinama ucenjuje Srbe" Zaharova: Kosovo i Metohija je neodvojivi deo Srbije
Blic pre 38 minutajoš 66 povezanih
Aranđelovac: Utvrđena zbirna izborna lista za lokalne izbore 29. marta
Serbian News Media pre 1 satjoš 24 povezane