Povezane vesti
Nasilnik iz Mladenovca sutra pred tužiocem: Na teret mu se stavlja da je tukao, davio i čupao ženu na sred ulice
Blic 03.10.2022
Miroslav D. koji je u nedelju ujutru brutalno pretukao Vesnu I. (48) na ulici u Mladenovcu, biće saslušan sutra u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu, saznaje "Blic". Policija je za njim tragala, međutim, on je sinoć došao u policijsku stanicu… »
"Blic" saznaje: Predao se nasilnik iz Mladenovca
Blic 02.10.2022
Miroslav D. koji je, kako se moglo videti na snimcima na društvenim mrežama, na ulici u Mladenovcu tukao ženu, predao se večeras policiji, saznaje "Blic". On je u policijsku stanicu došao sa braniocem. Miroslav D. (57) sinoć je oko dva sata iza… »
"Pretukao me iz banalnog razloga": Vesna iz Mladenovca, koju je noćas brutalno prebio nasilnik, za "Blic": "On mi je drug…
Blic 02.10.2022
- Uopšte se ne osećam dobro. Ceo dan me zovu članovi porodice i pitaju me kako sam. Jako su potreseni nakon što su videli snimak - istiće za "Blic" Vesna I. (48) nakon što ju je Miroslav D. (57) uzudarao u nedelju ujutru na ulici u naselju "25. maj"… »
Vesti dana »
AP: teško da će se Kremlj uzbuđivati zbog Trampove pretnje novim sankcijama Rusiji
Politika pre 6 satijoš 6 povezanih
Od nedelje 21 stepen! Jutarnja sutra u minusu, a onda temperatura raste i raste, ali biće i snega i to u Beogradu! Detaljna vremenska prognoza do kraja januara
Blic pre 42 minutajoš 1 povezana
Isak Bonga posle sjajne partije protiv Pariza: Odigrali smo ovaj meč kao da je finale
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Policajci pucali u znak upozorenja: Detalji drame na Čukarici, potraga za vozačem koji je udario saobraćajca
Blic pre 8 satijoš 1 povezana