Повезане вести
Насилник из Младеновца сутра пред тужиоцем: На терет му се ставља да је тукао, давио и чупао жену на сред улице
Блиц 03.10.2022
Мирослав Д. који је у недељу ујутру брутално претукао Весну И. (48) на улици у Младеновцу, биће саслушан сутра у Основном јавном тужилаштву у Младеновцу, сазнаје "Блиц". Полиција је за њим трагала, међутим, он је синоћ дошао у… »
"Блиц" сазнаје: Предао се насилник из Младеновца
Блиц 02.10.2022
Мирослав Д. који је, како се могло видети на снимцима на друштвеним мрежама, на улици у Младеновцу тукао жену, предао се вечерас полицији, сазнаје "Блиц". Он је у полицијску станицу дошао са браниоцем. Мирослав Д. (57) синоћ је… »
"Претукао ме из баналног разлога": Весна из Младеновца, коју је ноћас брутално пребио насилник, за "Блиц": "Он ми је друг…
Блиц 02.10.2022
- Уопште се не осећам добро. Цео дан ме зову чланови породице и питају ме како сам. Јако су потресени након што су видели снимак - истиће за "Блиц" Весна И. (48) након што ју је Мирослав Д. (57) узударао у недељу ујутру на улици… »
Вести дана »
Трамп разочаран у Зеленског: "Није спреман да потпише амерички мировни предлог, још га није ни прочитао"
Блиц пре 7 минутајош 14 повезаних
Страшни Јокић стао на корак од трипл-дабла, али фантастичном партијом срушио шарлот! Србин и Канађанин направили шоу, са 62 поена угасили ривала!
Курир пре 52 минутајош 17 повезаних
Тајланд напао Камбоџу: Пропао Трампов мировни план, нова војна ескалација прети да запали цео континент
Мондо пре 32 минутајош 10 повезаних
Ако се "машина" циклона смири у Америци, у Србију долази ледени удар! Од ове крсне славе креће ледена зима
Ало пре 7 минутајош 9 повезаних