Povezane vesti
Nasilnik iz Mladenovca sutra pred tužiocem: Na teret mu se stavlja da je tukao, davio i čupao ženu na sred ulice
Blic 03.10.2022
Miroslav D. koji je u nedelju ujutru brutalno pretukao Vesnu I. (48) na ulici u Mladenovcu, biće saslušan sutra u Osnovnom javnom tužilaštvu u Mladenovcu, saznaje "Blic". Policija je za njim tragala, međutim, on je sinoć došao u policijsku stanicu u… »
"Blic" saznaje: Predao se nasilnik iz Mladenovca
Blic 02.10.2022
Miroslav D. koji je, kako se moglo videti na snimcima na društvenim mrežama, na ulici u Mladenovcu tukao ženu, predao se večeras policiji, saznaje "Blic". On je u policijsku stanicu došao sa braniocem. Miroslav D. (57) sinoć je oko dva sata iza ponoći… »
"Pretukao me iz banalnog razloga": Vesna iz Mladenovca, koju je noćas brutalno prebio nasilnik, za "Blic": "On mi je drug…
Blic 02.10.2022
- Uopšte se ne osećam dobro. Ceo dan me zovu članovi porodice i pitaju me kako sam. Jako su potreseni nakon što su videli snimak - istiće za "Blic" Vesna I. (48) nakon što ju je Miroslav D. (57) uzudarao u nedelju ujutru na ulici u naselju "25. maj"… »
Vesti dana »

Novosađaninu policija polomila ruku kod DIF-a: "Šutirali me i prskali biber sprejom"
N1 Info pre 6 satijoš 31 povezana

Skupština Republike Srpske izglasala novu vladu, premijer Savo Minić
Nova pre 41 minutajoš 34 povezane

Putin na svom Instagramu objavio fotografije sastanka sa Vučićem
Telegraf pre 16 minutajoš 58 povezanih

VIDEO Pogledajte detalje sa treninga Srbije: Posebna priprema Avramovića i Jovića za Tursku
Nova pre 16 minutajoš 56 povezanih