Повезане вести

"Стао сам пред икону светог Ђорђа и трезан сам 33 године": Мирослав Илић открио детаље из живота које нико није знао

"Стао сам пред икону светог Ђорђа и трезан сам 33 године": Мирослав Илић открио детаље из живота које нико није знао

Блиц 03.10.2022
Певач Мирослав Илић открио је детаље из живота које до сада нисмо знали. Како је испричао алкохол није окусио 33 године, а легендарни певач Предраг Живковић Тозовац му је био узор. - Тозовац је био мој узор и човек којег сам… »
Стао сам пред икону светог Ђорђа и трезан сам 33 године! Ово о Мирославу Илићу нико није знао - "Побегао сам из тога!"

Стао сам пред икону светог Ђорђа и трезан сам 33 године! Ово о Мирославу Илићу нико није знао - "Побегао сам из тога!"

Мондо 03.10.2022
Мирослав Илић никад искреније о свом приватном животу, каријери и проводу у кафанама. Мирослав Илић никад искреније о свом приватном животу, каријери и проводу у кафанама. Мирослав Илић ове године прославиће 50 година своје… »
Стао сам пред икону светог Ђорђа и трезан сам 33 године Мирослав Илић у шок интервјуу открио детаље из живота које нико није…

Стао сам пред икону светог Ђорђа и трезан сам 33 године Мирослав Илић у шок интервјуу открио детаље из живота које нико није…

Курир 03.10.2022
Мирослав Илић ретко када јавно отвори душу и исприча оно што му лежи на срцу. Међутим, у интервјуу за Курир легендарни певач, који ће на свој рођендан, 10. децембра, у Штарк арени одржати концерт поводом 50 година каријере… »

Вести дана »