Povezane vesti
Održana dm Ženska trka na Adi Ciganliji
Nedeljnik 03.10.2022
Tradicionalna dm Ženska trka u organizaciji Beogradskog maratona, održana je danas na Adi Ciganliji pod sloganom „Ja to mogu!“. Više od 1.500 učesnica, profesionalnih atletičarki, rekreativki, osoba sa invaliditetom, mama sa bebama i trudnica istrčale su… »
TrKa "Ja to mogu" okupila 1.500 žena na Adi! Kompanija dm drogerie markt i Beogradski maraton napravile akciju za pamćenje
Kurir 03.10.2022
Tradicionalna ženska trKa u organizaciji Beogradskog maratona i dm drogerie mark održana je na Adi Ciganliji. "Ja to mogu“ slogan je ovogodišnje manifestacije i ove godine broj prijavljenih učesnica bio je znatno veći nego prošle - na ovom događaju je… »
Trka 1.687 dama: U organizaciji "Beogradskog maratona" tradicionalan skup na Adi Ciganliji
Večernje novosti 02.10.2022
LEGENDARNA srpska atletičarka Olivera Jevtić pobednica je tradicionalne "Ženske trke" koja je u organizaciji "Beogradskog maratona" održana na Adi Ciganliji. Olivera Jeftić, Foto "Beogradski maraton" Lepo vreme i mnogobrojni građani ispratili su ovaj… »
Vesti dana »
Rektor Vladan Đokić, Vladimir Dugalić i Dejan Bodiroga došli da podrže studente (VIDEO)
Danas pre 57 minutajoš 52 povezane
Smrt Brižit Bardo, svetske zvezde koja je veliki deo života posvetila pravima životinja
Beta pre 12 minutajoš 44 povezane
(Foto) Detalji akcije uklanjanja bombe u Beogradu na vodi: Evo kako sve izgleda, kolona vozila je prevezla do vojnog poligona
Blic pre 1 satjoš 39 povezanih
Veliki odziv! Srbi na KiM čekaju u redovima da glasaju: Izlaznost u srpskim opštinama najveća u Ranilugu, u Leposaviću redovi ispred biračkih mesta (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 45 povezanih
Pomeren sastanak Trampa i Zelenskog: Evo kada počinje, na stolu 2 ključna pitanja
Blic pre 1 satjoš 25 povezanih