Povezane vesti
Održana dm Ženska trka na Adi Ciganliji
Nedeljnik 03.10.2022
Tradicionalna dm Ženska trka u organizaciji Beogradskog maratona, održana je danas na Adi Ciganliji pod sloganom „Ja to mogu!“. Više od 1.500 učesnica, profesionalnih atletičarki, rekreativki, osoba sa invaliditetom, mama sa bebama i trudnica istrčale su… »
TrKa "Ja to mogu" okupila 1.500 žena na Adi! Kompanija dm drogerie markt i Beogradski maraton napravile akciju za pamćenje
Kurir 03.10.2022
Tradicionalna ženska trKa u organizaciji Beogradskog maratona i dm drogerie mark održana je na Adi Ciganliji. "Ja to mogu“ slogan je ovogodišnje manifestacije i ove godine broj prijavljenih učesnica bio je znatno veći nego prošle - na ovom događaju je… »
Trka 1.687 dama: U organizaciji "Beogradskog maratona" tradicionalan skup na Adi Ciganliji
Večernje novosti 02.10.2022
LEGENDARNA srpska atletičarka Olivera Jevtić pobednica je tradicionalne "Ženske trke" koja je u organizaciji "Beogradskog maratona" održana na Adi Ciganliji. Olivera Jeftić, Foto "Beogradski maraton" Lepo vreme i mnogobrojni građani ispratili su ovaj… »
Vesti dana »

Velika Britanija pozvala ambasadora Rusije na razgovor zbog povrede vazdušnog prostora NATO-a
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih

FOTO: I banatski poljoprivrednici na protestu ispred Banovine u Novom Sadu
Zrenjaninski pre 34 minutajoš 44 povezane

RHMZ objavio prognozu za celu nedelju: Novo nevreme stiže nam već sutra
Nova pre 4 satijoš 28 povezanih

Šta je CN gas, za koji studenti tvrde da je policija koristila protiv građana u Novom Sadu?
Danas pre 15 satijoš 10 povezanih

Ruska obaveštajna služba optužila nezavisne medije u Srbiji za pripremanje „srpskog Majdana“ 1. novembra
Cenzolovka pre 8 minutajoš 15 povezanih