Повезане вести

Одржана дм Женска трка на Ади Циганлији

Одржана дм Женска трка на Ади Циганлији

Недељник 03.10.2022
Традиционална дм Женска трка у организацији Београдског маратона, одржана је данас на Ади Циганлији под слоганом „Ја то могу!“. Више од 1.500 учесница, професионалних атлетичарки, рекреативки, особа са инвалидитетом, мама са… »
ТрКа "Ја то могу" окупила 1.500 жена на Ади! Компанија дм дрогерие маркт и Београдски маратон направиле акцију за памћење

ТрКа "Ја то могу" окупила 1.500 жена на Ади! Компанија дм дрогерие маркт и Београдски маратон направиле акцију за памћење

Курир 03.10.2022
Традиционална женска трКа у организацији Београдског маратона и дм дрогерие марк одржана је на Ади Циганлији. "Ја то могу“ слоган је овогодишње манифестације и ове године број пријављених учесница био је знатно већи него прошле… »
Трка 1.687 дама: У организацији "Београдског маратона" традиционалан скуп на Ади Циганлији

Трка 1.687 дама: У организацији "Београдског маратона" традиционалан скуп на Ади Циганлији

Вечерње новости 02.10.2022
ЛЕГЕНДАРНА српска атлетичарка Оливера Јевтић победница је традиционалне "Женске трке" која је у организацији "Београдског маратона" одржана на Ади Циганлији. Оливера Јефтић, Фото "Београдски маратон" Лепо време и многобројни… »

Вести дана »