Povezane vesti
Otac dečaka (2) koji se ugušio u kući u Bačkom Petrovcu priveden u policiju: Dete ubio dim iz šporeta
Telegraf 03.10.2022
Ratislav P. će danas biti doveden u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu. Policija u Bačkom Petrovcu privela je Ratislava P. (38) nakon što se juče u kući ugušio njegov dvogodišnji sin. Ocu je određeno policijsko zadržavanje zbog ugrožvanja opšte… »
Ispovest majke čiji se sin ugušio u Bačkom Petrovcu: "Ostavljao je decu samu, ne znam hoću li preživeti ovo"
Telegraf 03.10.2022
Kako dodaje, kupila je kovčeg za svog sina i sama mu organizuje sahranu. - Hej, samo da ti javim da mislim da nam dete više nije živo, ne diše - bile su reči mog bivšeg muža koji me je u nedelju pozvao telefonom. Prvo sam pomislila da me laže, jer nije… »
Preminuo uoči rođendana: Tužna sudbina dečaka (2) koji se ugušio u požaru
Blic 03.10.2022
Mališan (2) iz Bačkog Petrovca koji je nastradao u požaru koji je, kako se sumnja, izazvala šerpa na šporetu, preminuo je uoči svog rođendana, saznaje "Blic". Kako saznajemo, roditelji preminulog dečaka objavili su 4. oktobra 2020. godine na društvenim… »
"I pre ih je ostavljao i išao u kafanu": Oglasila se majka deteta (2) je poginulo u požaru - Ne znam kako ću bez njega"
Mondo 03.10.2022
Oglasila se majka deteta (2) koje se ugušilo u Bačkom Petrovcu. Oglasila se majka deteta (2) koje se ugušilo u Bačkom Petrovcu. Dete od dve godine poginulo je u nedelju u požaru u Bačkom Petrovcu, a prema prvim informacijama, dete je navodno otac ostavio… »
"Hej, mislim da nam dete više nije živo, ne: Diše!" Stravična ispovest majke dečaka (2) stradalog u požaru
Blic 03.10.2022
"Hej, samo da ti javim da mislim da nam dete više nije živo, ne diše", bile su reči mog bivšeg muža koji me je u nedelju pozvao telefonom. Prvo sam pomislila da me laže, jer nije plakao, nije zvučao uzrujano, glas mu je bio miran i hladan. Nažalost… »
Određeno zadržavanje ocu dvogodišnjeg dečaka koji je stradao u požaru
Dnevnik 03.10.2022
NOVI SAD: Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, policija je odredila zadržavanje do 48 sati R. P, ocu dvogodišnjeg dečaka koji je stradao 2. oktobra u požaru u porodičnoj kući u Bačkom Petrovcu. P.R. se na teret stavlja krivično delo - teška… »
Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu: Određeno zadržavanje ocu dečaka koji je stradao u požaru
Euronews 03.10.2022
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, policija je odredila zadržavanje do 48 sati R. P, ocu dvogodišnjeg dečaka koji je stradao 2. oktobra u požaru u porodičnoj kući u Bačkom Petrovcu. P.R. se na teret stavlja krivično delo - teška dela… »
Dete (2) koje se ugušilo preminulo pred rođendan! Otac priveden, otišao po starijeg sina a mlađi ostao sam u kući (foto)
Mondo 03.10.2022
Otac dečaka (2) koji se ugušio u kući u Bačkom Petrovcu, Ratislav P. (38), biće doveden danas u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu. Otac dečaka (2) koji se ugušio u kući u Bačkom Petrovcu, Ratislav P. (38), biće doveden danas u Osnovno javno… »
Požar u kojem je nastradao dečak (2) izazvala: Šerpa?! Komšije: "Otac je brinuo o deci nakon što ih je majka napustila"
Blic 03.10.2022
Meštani Bačkog Petrovca šokirani su vešću da je njihov dvogodišnji sugrađanin stradao u požaru. Kako se sumanja, požar je izazvala šerpa na ringli. Tragedija se dogodila u nedelju oko 11 časova prepodne kada je nesrećnog mališana tetka zatekla bez svesti… »
Nakon tragedije iza rešetaka: Otac nastradalog dečaka iz Bačkog Petrovca u pritvoru
Blic 03.10.2022
Ocu dečaka R.P.iz Bačkog Petrovca, kojem je nastradalo dvogodišnje dete, u nedelju je određeno zadržavanje, zbog krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti. Kako prenose mediji, on će danas biti doveden u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu… »
Ovo je dečak (2) koji je stradao u požaru: Otac otišao po drugo dete, javio tetki da pripazi mališana, kad je stigla zatekla…
Kurir 03.10.2022
Dečak (2) stradao je u stravičnom požaru koji je juče izbio u porodičnoj kući u Bačkom Petrovcu u kojoj je mališan ostao sam. Do požara je navodno došlo jer se zapalila šerpa na šporetu, a otac, s kojim je mališan živeo, u tom momentu je bio kod lekara s… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 5 minutajoš 20 povezanih

(Video) Lov na ubicu Čarlija Kirka Otkriven snimak osumnjičenog za smrtonosni hitac
Dnevnik pre 45 minutajoš 19 povezanih

Bivši brazilski predsednik Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog pokušaja državnog udara
Nedeljnik pre 5 minutajoš 17 povezanih

Tramp: Upad dronova u Poljsku mogao bi biti greška; Varšava zatvorila sve granične prelaze sa Belorusijom
RTS pre 15 minutajoš 14 povezanih