Povezane vesti
Otac dečaka (2) koji se ugušio u kući u Bačkom Petrovcu priveden u policiju: Dete ubio dim iz šporeta
Telegraf 03.10.2022
Ratislav P. će danas biti doveden u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu. Policija u Bačkom Petrovcu privela je Ratislava P. (38) nakon što se juče u kući ugušio njegov dvogodišnji sin. Ocu je određeno policijsko zadržavanje zbog ugrožvanja… »
Ispovest majke čiji se sin ugušio u Bačkom Petrovcu: "Ostavljao je decu samu, ne znam hoću li preživeti ovo"
Telegraf 03.10.2022
Kako dodaje, kupila je kovčeg za svog sina i sama mu organizuje sahranu. - Hej, samo da ti javim da mislim da nam dete više nije živo, ne diše - bile su reči mog bivšeg muža koji me je u nedelju pozvao telefonom. Prvo sam pomislila da me laže, jer… »
"I pre ih je ostavljao i išao u kafanu": Oglasila se majka deteta (2) je poginulo u požaru - Ne znam kako ću bez njega"
Mondo 03.10.2022
Oglasila se majka deteta (2) koje se ugušilo u Bačkom Petrovcu. Oglasila se majka deteta (2) koje se ugušilo u Bačkom Petrovcu. Dete od dve godine poginulo je u nedelju u požaru u Bačkom Petrovcu, a prema prvim informacijama, dete je navodno otac… »
Preminuo uoči rođendana: Tužna sudbina dečaka (2) koji se ugušio u požaru
Blic 03.10.2022
Mališan (2) iz Bačkog Petrovca koji je nastradao u požaru koji je, kako se sumnja, izazvala šerpa na šporetu, preminuo je uoči svog rođendana, saznaje "Blic". Kako saznajemo, roditelji preminulog dečaka objavili su 4. oktobra 2020. godine na… »
"Hej, mislim da nam dete više nije živo, ne: Diše!" Stravična ispovest majke dečaka (2) stradalog u požaru
Blic 03.10.2022
"Hej, samo da ti javim da mislim da nam dete više nije živo, ne diše", bile su reči mog bivšeg muža koji me je u nedelju pozvao telefonom. Prvo sam pomislila da me laže, jer nije plakao, nije zvučao uzrujano, glas mu je bio miran i hladan… »
Određeno zadržavanje ocu dvogodišnjeg dečaka koji je stradao u požaru
Dnevnik 03.10.2022
NOVI SAD: Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, policija je odredila zadržavanje do 48 sati R. P, ocu dvogodišnjeg dečaka koji je stradao 2. oktobra u požaru u porodičnoj kući u Bačkom Petrovcu. P.R. se na teret stavlja krivično… »
Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu: Određeno zadržavanje ocu dečaka koji je stradao u požaru
Euronews 03.10.2022
Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Sadu, policija je odredila zadržavanje do 48 sati R. P, ocu dvogodišnjeg dečaka koji je stradao 2. oktobra u požaru u porodičnoj kući u Bačkom Petrovcu. P.R. se na teret stavlja krivično delo - teška… »
Dete (2) koje se ugušilo preminulo pred rođendan! Otac priveden, otišao po starijeg sina a mlađi ostao sam u kući (foto)
Mondo 03.10.2022
Otac dečaka (2) koji se ugušio u kući u Bačkom Petrovcu, Ratislav P. (38), biće doveden danas u Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu. Otac dečaka (2) koji se ugušio u kući u Bačkom Petrovcu, Ratislav P. (38), biće doveden danas u Osnovno… »
Požar u kojem je nastradao dečak (2) izazvala: Šerpa?! Komšije: "Otac je brinuo o deci nakon što ih je majka napustila"
Blic 03.10.2022
Meštani Bačkog Petrovca šokirani su vešću da je njihov dvogodišnji sugrađanin stradao u požaru. Kako se sumanja, požar je izazvala šerpa na ringli. Tragedija se dogodila u nedelju oko 11 časova prepodne kada je nesrećnog mališana tetka… »
Nakon tragedije iza rešetaka: Otac nastradalog dečaka iz Bačkog Petrovca u pritvoru
Blic 03.10.2022
Ocu dečaka R.P.iz Bačkog Petrovca, kojem je nastradalo dvogodišnje dete, u nedelju je određeno zadržavanje, zbog krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti. Kako prenose mediji, on će danas biti doveden u Osnovno javno tužilaštvo u Novom… »
Ovo je dečak (2) koji je stradao u požaru: Otac otišao po drugo dete, javio tetki da pripazi mališana, kad je stigla…
Kurir 03.10.2022
Dečak (2) stradao je u stravičnom požaru koji je juče izbio u porodičnoj kući u Bačkom Petrovcu u kojoj je mališan ostao sam. Do požara je navodno došlo jer se zapalila šerpa na šporetu, a otac, s kojim je mališan živeo, u tom momentu je bio… »
Vesti dana »
Ceca u ponoć stigla u Hram: Na božićnu liturgiju došla skroz kamuflirana sa osobom koja joj je jako važna
Telegraf pre 5 satijoš 9 povezanih
Trampova pobeda zvanično potvrđena na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD
Danas pre 10 satijoš 2 povezane
Zemljotres jačine 7 stepeni pogodio Tibet, poginule najmanje 53 osobe
RTV pre 41 minutajoš 1 povezana