Повезане вести
Отац дечака (2) који се угушио у кући у Бачком Петровцу приведен у полицију: Дете убио дим из шпорета
Телеграф 03.10.2022
Ратислав П. ће данас бити доведен у Основно јавно тужилаштво у Новом Саду. Полиција у Бачком Петровцу привела је Ратислава П. (38) након што се јуче у кући угушио његов двогодишњи син. Оцу је одређено полицијско задржавање… »
Исповест мајке чији се син угушио у Бачком Петровцу: "Остављао је децу саму, не знам хоћу ли преживети ово"
Телеграф 03.10.2022
Како додаје, купила је ковчег за свог сина и сама му организује сахрану. - Хеј, само да ти јавим да мислим да нам дете више није живо, не дише - биле су речи мог бившег мужа који ме је у недељу позвао телефоном. Прво сам… »
Преминуо уочи рођендана: Тужна судбина дечака (2) који се угушио у пожару
Блиц 03.10.2022
Малишан (2) из Бачког Петровца који је настрадао у пожару који је, како се сумња, изазвала шерпа на шпорету, преминуо је уочи свог рођендана, сазнаје "Блиц". Како сазнајемо, родитељи преминулог дечака објавили су 4. октобра… »
"И пре их је остављао и ишао у кафану": Огласила се мајка детета (2) је погинуло у пожару - Не знам како ћу без њега"
Мондо 03.10.2022
Огласила се мајка детета (2) које се угушило у Бачком Петровцу. Огласила се мајка детета (2) које се угушило у Бачком Петровцу. Дете од две године погинуло је у недељу у пожару у Бачком Петровцу, а према првим информацијама… »
"Хеј, мислим да нам дете више није живо, не: Дише!" Стравична исповест мајке дечака (2) страдалог у пожару
Блиц 03.10.2022
"Хеј, само да ти јавим да мислим да нам дете више није живо, не дише", биле су речи мог бившег мужа који ме је у недељу позвао телефоном. Прво сам помислила да ме лаже, јер није плакао, није звучао узрујано, глас му је био миран… »
Одређено задржавање оцу двогодишњег дечака који је страдао у пожару
Дневник 03.10.2022
НОВИ САД: По налогу Основног јавног тужилаштва у Новом Саду, полиција је одредила задржавање до 48 сати Р. П, оцу двогодишњег дечака који је страдао 2. октобра у пожару у породичној кући у Бачком Петровцу. П.Р. се на терет… »
Основно јавно тужилаштво у Новом Саду: Одређено задржавање оцу дечака који је страдао у пожару
Еуроневс 03.10.2022
По налогу Основног јавног тужилаштва у Новом Саду, полиција је одредила задржавање до 48 сати Р. П, оцу двогодишњег дечака који је страдао 2. октобра у пожару у породичној кући у Бачком Петровцу. П.Р. се на терет ставља… »
Дете (2) које се угушило преминуло пред рођендан! Отац приведен, отишао по старијег сина а млађи остао сам у кући (фото)
Мондо 03.10.2022
Отац дечака (2) који се угушио у кући у Бачком Петровцу, Ратислав П. (38), биће доведен данас у Основно јавно тужилаштво у Новом Саду. Отац дечака (2) који се угушио у кући у Бачком Петровцу, Ратислав П. (38), биће доведен данас… »
Пожар у којем је настрадао дечак (2) изазвала: Шерпа?! Комшије: "Отац је бринуо о деци након што их је мајка напустила"
Блиц 03.10.2022
Мештани Бачког Петровца шокирани су вешћу да је њихов двогодишњи суграђанин страдао у пожару. Како се сумања, пожар је изазвала шерпа на рингли. Трагедија се догодила у недељу око 11 часова преподне када је несрећног малишана… »
Након трагедије иза решетака: Отац настрадалог дечака из Бачког Петровца у притвору
Блиц 03.10.2022
Оцу дечака Р.П.из Бачког Петровца, којем је настрадало двогодишње дете, у недељу је одређено задржавање, због кривичног дела тешко дело против опште сигурности. Како преносе медији, он ће данас бити доведен у Основно јавно… »
Ово је дечак (2) који је страдао у пожару: Отац отишао по друго дете, јавио тетки да припази малишана, кад је стигла затекла…
Курир 03.10.2022
Дечак (2) страдао је у стравичном пожару који је јуче избио у породичној кући у Бачком Петровцу у којој је малишан остао сам. До пожара је наводно дошло јер се запалила шерпа на шпорету, а отац, с којим је малишан живео, у том… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО Одложено суђење студентима ухапшеним након Видовданског протеста
Нова пре 57 минутајош 29 повезаних
Повећана тражња за еврима у мењачницама, НБС уверава да нема разлога за панику
Блоомберг Адриа пре 2 сатајош 22 повезане
Шта се ово десило у Лондону? Зеленски гледа у под, а Макрон смркнут: Сви брује о изразима лица европских лидера (фото/видео)
Вечерње новости пре 12 минутајош 68 повезаних