Повезане вести

Пребио Ћертића с кристијаном, па проговорио о повратку у Задругу! Бугарин признао шта мисли о Урошу - "Испровоцирао ме"

Пребио Ћертића с кристијаном, па проговорио о повратку у Задругу! Бугарин признао шта мисли о Урошу - "Испровоцирао ме"

Мондо 03.10.2022
Емил Каменов из Бугарске дисквалификован је из Задруге збг бруталне туче, а ево шта каже после свега што се догодило. Емил Каменов из Бугарске дисквалификован је из Задруге збг бруталне туче, а ево шта каже после свега што се… »
Прво оглашавање емила за Курир: "Кривим Уроша за дисквалификацију, испровоцирао ме је"! Каменов признао да ли се враћа у…

Прво оглашавање емила за Курир: "Кривим Уроша за дисквалификацију, испровоцирао ме је"! Каменов признао да ли се враћа у…

Курир 03.10.2022
Емил Каменов и Кристијан Голубовић дисквалификовани су из ријалитија "Задруга" због туче са Урошем Ћертићем. По први пут након избацивања из беле куће огласио се Емил за Курир који је отрио да се враћа у Бугарску и да би волео… »
Кристијан и Емил дисквалификовани - прво оглашавање бугарина! Коментарисао песничење, па открио да ли се каје!

Кристијан и Емил дисквалификовани - прво оглашавање бугарина! Коментарисао песничење, па открио да ли се каје!

Мондо 03.10.2022
Емил Каменов коментарисао инцидент у Задрузи због којег су он и кристијан Голубовић дисквалификовани. Емил Каменов коментарисао инцидент у Задрузи због којег су он и кристијан Голубовић дисквалификовани. Кристијан Голубовић и… »

Вести дана »