Повезане вести

Бјелица: Осећам као да никада нисам одлазио из Фенербахчеа

Бјелица: Осећам као да никада нисам одлазио из Фенербахчеа

Политика 03.10.2022
ИСТАНБУЛ – Кошаркаш Фенербахчеа и српски репрезентативац Немања Бјелица изјавио је да се вратио у турски клуб, јер је остварио сан да освоји шампионски прстен у НБА лиги, преноси специјализовани сајт „Јурохупс”. Бјелица је… »
Бјелица о повратку у евролигу: Морао сам да се вратим у овај клуб!

Бјелица о повратку у евролигу: Морао сам да се вратим у овај клуб!

Хот спорт 03.10.2022
Најновији НБА шампиона из Србије Немања Бјелица је завршио своју епизоду у САД и овог лета се вратио у Фенербахче, где је и наступао пре одласка у Америку. Он је за портал Еурохоопс рекао да је морао да обуче жуто-тегет дрес из… »
Бјелица о освајању прстена ‘Невероватно је било играти са тим момцима – Остварио сам оно што сам сањао!’

Бјелица о освајању прстена ‘Невероватно је било играти са тим момцима – Остварио сам оно што сам сањао!’

Хот спорт 03.10.2022
Освојити прстен у НБА лиги је нешто о чему ни много ‘већи’ играчи могу само да сањају! Прошлог лета одлучио је да потпише уговор са Голден Стејт Вориорсима и мало ко је тада очекивао да ће се окитити титулом шампиона најјаче… »
Немања Бјелица: Остварио сам сан и у НБА дао све што сам имао, у Фенеру желим да будем – ја

Немања Бјелица: Остварио сам сан и у НБА дао све што сам имао, у Фенеру желим да будем – ја

Данас 03.10.2022
Ретко даје интервјуе, делимично и због тога занимљиво је чути и сазнати због чега се после шампионског наслова у НБА, Немања Бјелица овога лета вратио у европску клупску кошарку, тачније Фенербахче. У разговору за Еурохоопс… »
Немања Бјелица свој на своме: Осећам као да никада нисам одлазио из Фенербахчеа

Немања Бјелица свој на своме: Осећам као да никада нисам одлазио из Фенербахчеа

Еуроневс 03.10.2022
Кошаркаш Фенербахчеа и српски репрезентативац Немања Бјелица изјавио је да се вратио у турски клуб, јер је остварио сан да освоји шампионски прстен у НБА лиги, преноси специјализовани сајт "Јурохупс". Бјелица је прошле сезоне са… »
Бјелица: Вратио сам се јер желим да будем – ја

Бјелица: Вратио сам се јер желим да будем – ја

Спорт клуб 03.10.2022
Нови-стари кошаркаш Фенербахчеа Немања Бјелица каже да је осетио да је право време за повратак у Европу, после седам година проведених у НБА лиги. „Иза мене је сјајна година, остварио сам оно о чему сам сањао – био сам део… »

Вести дана »