Povezane vesti
Novi Sad bogatiji za još jedan vrtić
RTV 03.10.2022
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je novoizgrađeni vrtić "Kamičak" Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" koji se nalazi u Ulici Milana Tepića u Veterniku. Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravno odnose investirala je u… »
Dnevnik 03.10.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je novoizgrađeni vrtić „Kamičak“ Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“ koji se nalazi u Ulici Milana Tepića bb u Veterniku. Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravno odnose investirala je u izgradnju… »
Blic 03.10.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je novoizgrađeni vrtić "Kamičak" Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" koji se nalazi u Ulici Milana Tepića bb u Veterniku. Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravno odnose investirala je u izgradnju… »
U novoizgrađeni vrtić u Veterniku upisano 274 mališana
Moj Novi Sad 03.10.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević posetio je novoizgrađeni vrtić "Kamičak" Predškolske ustanove "Radosno detinjstvo" koji se nalazi u Ulici Milana Tepića BB u Veterniku. Gradska uprava za imovinu i imovinsko-pravno odnose investirala je u izgradnju… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 2 satajoš 4 povezane
Spektakl u Beogradu na vodi: Pogledajte kako je izgledao dron šou i vatromet za doček Srpske nove godine (video)
Kurir pre 2 satajoš 6 povezanih
Ledeni talas je na pauzi, a tek sad sledi noćna mora! Sneg se topi, a to znači samo jedno: stiže nam i pojava od koje se ježimo, a tek šta će biti s temperaturom...
Blic pre 4 satijoš 2 povezane
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 4 satijoš 1 povezana