Повезане вести

У новоизграђени вртић у Ветернику уписано 274 деце

У новоизграђени вртић у Ветернику уписано 274 деце

Радио 021 03.10.2022
У новоизграђени вртић "Радосног детињства" у Ветернику уписано је 274 деце која су распоређена у 12 група, од којих је шест јаслених. Вртић "Камичак" налази се у Улици Милана Тепића бб и површине је 2.051 м2. - Веома сам поносан… »
Вучевић: Поносан сам на нове објекете, али и на то што могу да најавим повећање плата васпитачицама од јануара (фото)

Вучевић: Поносан сам на нове објекете, али и на то што могу да најавим повећање плата васпитачицама од јануара (фото)

Курир 03.10.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић посетио је новоизграђени вртић „Камичак“ ПУ „Радосно детињство“ у Ветернику истакавши да је веома поносан на овај пројекат, јер је њиме град богатији за још једну предшколску установу… »
Нови САД богатији за још један вртић Вучевић: Уписали смо 17.300 деце у Предшколску установу

Нови САД богатији за још један вртић Вучевић: Уписали смо 17.300 деце у Предшколску установу

Вечерње новости 03.10.2022
ГРАДОНАЧЕЛНИК Новог Сада Милош Вучевић посетио је новоизграђени вртић „Камичак“ Предшколске установе „Радосно детињство“ који се налази у Улици Милана Тепића бб у Ветернику. Фото Тањуг Градска управа за имовину и… »

Вести дана »