Повезане вести

Анђушић: Циљ је освајање АБА лиге и пласман у плеј-оф Евролиге

Анђушић: Циљ је освајање АБА лиге и пласман у плеј-оф Евролиге

Еуроневс 03.10.2022
Кошаркаш Партизана Данило Анђушић је на "медија дану" Евролиге уочи старта најелитнијег такмичења говорио о амбицијама црно-белих. "Што се тиче ове сезоне у Европи, борићемо се за плеј-оф. Даћемо све од себе да испунимо и тај… »
Пантер за Спортске: "Звезда? Не гледам календар предалеко, имамо најбоље навијаче у Европи!"

Пантер за Спортске: "Звезда? Не гледам календар предалеко, имамо најбоље навијаче у Европи!"

Спортске.нет 03.10.2022
Кошаркаши Партизана добили су новог капитена у лику Кевина Пантера који је одговорио на неколико питања за портал Спортске.нет у оквиру дана за дружење са медијима. Одиграо си свој први меч као капитен Партизана у великој… »
Анђушић: Први и основни циљ нам је освајање АБА лиге

Анђушић: Први и основни циљ нам је освајање АБА лиге

Спортски журнал 03.10.2022
"Што се тиче ове сезоне у Европи, борићемо се за плеј-оф. Даћемо све од себе да испунимо и тај циљ" - Очекивања су увек највећа када играш за Партизан, а наравно први и основни циљ нам је освајање АБА лиге, јер дуго година… »
Јунак победе у Загребу - Трифуновић: Остао сам овде да учим од искусних играча

Јунак победе у Загребу - Трифуновић: Остао сам овде да учим од искусних играча

Спортски журнал 03.10.2022
Кошаркаши Партизана ће у петак од 20 часова у Берлину одиграти са Албом први овосезонски дуел у Евролиги. Један сам од ретких играча који је остао овде од прошле године, рекао је кошаркаш Партизана Урош Трифуновић на "медија… »

Вести дана »