Povezane vesti
Nisam dala da me svlače i vodaju! Lidija Vukićević doživela neprijatnost na snimanju - izgubila ulogu zbog ovog čoveka!
Mondo 03.10.2022
Lidija Vukićević je na početku karijere doživela neprijatnu situaciju. Lidija Vukićević je na početku karijere doživela neprijatnu situaciju. U javnosti se poslednjih godina sve više javno govori o neprijatnostima koje su glumice doživljavale tokom… »
Izgubila ulogu u seriji jer se nije skinula?! Lidija Vukićević otvorila dušu: Bila sam spremna na sve a onda je reditelj rekao…
Kurir 03.10.2022
Čuvena glumica Lidija Vukićević gostovala je u emisiji Sceniranje na Kurir televiziji gde se dotakla jedne od neprijatnijih scena tokom snimanja sa Batom Živojinovićem. Naime, glumica je navela da joj je direktor fotografije tada tražio da se skine što… »
Vesti dana »
Rute: Razgovarao sam sa Trampom o situaciji na Grenlandu, radujem se što ću ga videti u Davosu
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 53 povezane
„Bolja vremena se mogu graditi samo obrazovanjem, u znanju je moć“: Studenti pozvali građane na novi skup u januaru
Nova pre 2 satajoš 23 povezane
Privremeno suspendovani Instagram nalozi redakcije Nova, napadnuti i drugi antirežimski profili
Beta pre 7 satijoš 11 povezanih
UŽIVO: Srbija bez gola u četvrtoj četvrtini, Mađari se primiču
Sport klub pre 19 minutajoš 58 povezanih
LEDENI DANI U SRBIJI: Najhladnije u ponedeljak, zatim toplije, pa kraj januara donosi sneg
Šabačke novosti pre 1 satjoš 51 povezana