Повезане вести
Зверев: ‘Не знам да ли ће Новак поново бити број један!’
Хот спорт 04.10.2022
Ђоковић је у недељу освојио 89. титулу у каријери! Најбољи српски тенисер, Новак Ђоковић, допутовао је у понедељак у казахстанску престоницу. Ноле ће у Астани покушати да освоји турнир серије 500, уједно 90. у богатој… »
„Не знам може ли Новак опет да буде број 1“
Спорт клуб 04.10.2022
Некадашњи 25. тенисер света Миша Зверев сумња да ће се Новак Ђоковић вратити на прво место АТП листе. Новак је прошле недеље у Тел Авиву освојио трећу титулу у турбулентној сезони, а укупно 89. у каријери. Ове сезоне је због… »
"Не знам да ли ће Ђоковић опет бити први": Бивши немачки тенисер не верује у српког тенисера
Вечерње новости 04.10.2022
НОВАК Ђоковић је тренутно седми играч света. Далеко је од прве позиције, а бивши немачки тенисер Миша Зверев сматра да се Србин више неће враћати на лидерско место. ФОТО: Тањуг/АП Ноле је ове сезоне пропустио два гренд слема -… »
Срамотна кампања против Новака: Американац тражи да Ђоковић не игра на Завршном мастерсу
ГОТОВО да више никога не изненађује срамотна кампања против Новака Ђоковића, најновији је покушај да му забране учешће на Завршном мастерсу у Торину. ФОТО: Тањуг/АП Дејвид Кејн, уредник "Тенис канала", разбеснео је навијаче… »
Она је раме уз раме са Новаком: Францускиња одушевљена што је дошла до истог достигнућа као и Ђоковић
ФРАНЦУСКА тенисерка Каролин Гарсија није крила задовољство што се у једној категорији налази раме уз раме са Новаком Ђоковићем. ФОТО: Тањуг/АП Српски ас је ове сезоне до сада освојио три титуле и једини је тенисер који је… »
Вести дана »
Ђедовић Хандановић: У Србији 51 место нема алтернативу за снабдевање горивом
Екапија пре 59 минутајош 43 повезане
Софронијевић: Велико интересовање за легализацију, већ стигло више од 7.000 пријава
РТВ пре 1 сатјош 120 повезаних
Повећана потражња за еврима у мењачницама: Грађани у страху од кризе око НИС-а и пада динара
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 22 повезане