Povezane vesti
Vučević: Drago mi je što smo prepoznati kao grad pun mogućnosti i što smo u poziciji da biramo šta je najbolje za nas
Kurir 04.10.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević danas u Gradskoj kuću ugostio je predstavnike azerbejdžanske kompanije Azvirt. – Danas sam ugostio predstavnike azerbejdžanske kompanije Azvirt, koji su raspoloženi da svoje resurse i znanje ulože u razne projekte u… »
Vučević sa predstavnicima azerbejdžanske kompanije Azvirt o investicijama u Novom Sadu
Blic 04.10.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ugostio je predstavnike azerbejdžanske kompanije Azvirt, koji su raspoloženi da svoje resurse i znanje ulože u razne projekte u Novom Sadu. - Drago mi je što smo prepoznati kao grad pun mogućnosti i što smo u… »
Vučević sa predstavnicima azerbejdžanske kompanije Azvirt o investicijama u Novom Sadu
RTV 04.10.2022
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević ugostio je predstavnike azerbejdžanske kompanije Azvirt, koji su raspoloženi da svoje resurse i znanje ulože u razne projekte u Novom Sadu. "Drago mi je što smo prepoznati kao grad pun mogućnosti i što… »
Gradonačelnik ugostio predstavnika azerbejdžanskog Azvirta
Dnevnik 04.10.2022
Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević oglasio se na svom Instagram profilu povodom prijema predstavnika azerbejdžanske kompanije Azvirt: „Danas sam ugostio predstavnike azerbejdžanske kompanije Azvirt, koji su raspoloženi da svoje resurse i znanje ulože… »
Vesti dana »
Razgovor trajao 35 minuta: Oglasio se Rubi posle sureta sa Lavrovom (foto)
Večernje novosti pre 9 minutajoš 25 povezanih
Vlada usvojila odluku o dodeli turističkih vaučera penzionerima: Objavljeno kako će se odvijati prijave
Nova pre 14 minutajoš 18 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 23. jul: Danas jutro sunčano, popodne oblačno sa kišom
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih
AMSS: Očekuje se veći intenzitet saobraćaja pred vikend, na prelazu Gradina čeka se oko 20 minuta
Serbian News Media pre 54 minutajoš 12 povezanih