Повезане вести
Вучевић: Драго ми је што смо препознати као град пун могућности и што смо у позицији да бирамо шта је најбоље за нас
Курир 04.10.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић данас у Градској кућу угостио је представнике азербејџанске компаније Азвирт. – Данас сам угостио представнике азербејџанске компаније Азвирт, који су расположени да своје ресурсе и знање… »
Вучевић са представницима азербејџанске компаније Азвирт о инвестицијама у Новом Саду
Блиц 04.10.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић угостио је представнике азербејџанске компаније Азвирт, који су расположени да своје ресурсе и знање уложе у разне пројекте у Новом Саду. - Драго ми је што смо препознати као град пун… »
Вучевић са представницима азербејџанске компаније Азвирт о инвестицијама у Новом Саду
РТВ 04.10.2022
НОВИ САД - Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић угостио је представнике азербејџанске компаније Азвирт, који су расположени да своје ресурсе и знање уложе у разне пројекте у Новом Саду. "Драго ми је што смо препознати као… »
Градоначелник угостио представника азербејџанског Азвирта
Дневник 04.10.2022
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић огласио се на свом Инстаграм профилу поводом пријема представника азербејџанске компаније Азвирт: „Данас сам угостио представнике азербејџанске компаније Азвирт, који су расположени да… »
Вести дана »
(БЛОГ) Протест студената Правног, шетали и до "успаваних институција" - Вучићу поручили да распише изборе
Н1 Инфо пре 10 минутајош 26 повезаних
Зеленски одмах реаговао после пацке Трампа! Нагли заокрет Кијева, избори могу бити одржани за 60 до 90 дана!
Курир пре 15 минутајош 40 повезаних
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 5 сатијош 27 повезаних
Вучићева иницијатива изазвала огромно интересовање: За два дана више од 45.000 пријава за легализацију
Б92 пре 55 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане