Повезане вести

"Чуо сам свакакве приче о свом животу": Бибрас Натхо на терену запушио уста критичарима, па им се јавно обратио

"Чуо сам свакакве приче о свом животу": Бибрас Натхо на терену запушио уста критичарима, па им се јавно обратио

Вечерње новости 04.10.2022
ИЗРАЕЛСКИ интернационалац Бибрас Натхо и ове сезоне бриљира у дресу Партизана, постигао је већ осам голова у домаћем шампионату и на то додао две асистенције. Упркос томе што и у 34. години "плеше" по травнатим подлогама… »
Ко то каже, ко то лаже: Натхо негира физичку неспремност

Ко то каже, ко то лаже: Натхо негира физичку неспремност

Данас 04.10.2022
Фудбалер Партизана контра тврдњи да није у стању да издржи свих 90 минута на терену. „Чим сам решио проблем са анемијом и обавио мању операцију препона осећам се много боље. Могао сам и прошле сезоне да играм више од 60-65… »
Натхо бесан на спекулације критичара: Наравно да могу да играм 90 минута на највишем нивоу!

Натхо бесан на спекулације критичара: Наравно да могу да играм 90 минута на највишем нивоу!

Хот спорт 04.10.2022
Интегрални део састава Партизана већ неколико сезона у назад је Бибарс Натхо, чији значај за тим се најбоље видео у киксу у Митровици услед његовог неиграња. Ипак, често критичари могу да кажу како Израелац не може да одигра… »
Головима на празне приче! Натхо: Говорили су да немам снаге за више од 60 минута

Головима на празне приче! Натхо: Говорили су да немам снаге за више од 60 минута

Вечерње новости 03.10.2022
ЈЕДАН из игре, један са беле тачке и голгетерски учинак Бибарса Натха се изједначио са Рикардом Гомешом по броју постигнутих голова у Суперлиги (8:8). Искусни израелски везиста је против Војводине (4:1) пружио једну од својих… »

Вести дана »