Povezane vesti
Brnabić o tome koliko bi joj potrajao minimalac: “Nekoliko dana, pretpostavljam”
Vesti online 04.10.2022
Premijerka Ana Brnabić rekla je, govoreći o minimalcu koji je povećan na 40.000 dinara, da bi njoj taj novac potrajao “nekoliko dana, pretpostavljam”. Na pitanje da li se slaže s tim da taj novac nije dovoljan za život kazala je “složićemo se, bez ikakve… »
Brnabić o tome koliko bi joj potrajao minimalac: „Nekoliko dana, pretpostavljam“
N1 Info 04.10.2022
Premijerka Ana Brnabić rekla je, govoreći o minimalcu koji je povećan na 40.000 dinara, da bi njoj taj novac potrajao "nekoliko dana, pretpostavljam". Na pitanje da li se slaže s tim da taj novac nije dovoljan za život kazala je "složićemo se, bez ikakve… »
Brnabić odgovorila koliko misli da bi dugo živela sa minimalcem od 40.000 dinara
Radio 021 04.10.2022
Inflacija u Srbiji će trajati dok traje u svetu, a pre svega u Evropi, rekla je mandatarka nove Vlade Srbije Ana Brnabić. "Mi se trudimo i uspevamo da rast plata i dalje bude procentualno viši od inflacije, tako da mi imamo realni rast plata", dodala je… »
Vesti dana »
Trampova večera uz sveće za Sija, Maska, Bezosa, Huanga… (FOTO)
Nedeljnik pre 38 minutajoš 33 povezane
Američki ambasador pri UN kritikovao sve koji su napustili salu tokom Netanjahuovog govora
Radio 021 pre 1 satjoš 19 povezanih
Jovanović pevao „Bože pravde“, pa pobedio Srbiju: „Od žreba sam imao emocije“
Sputnik pre 1 satjoš 34 povezane
Kuća ljudskih prava iz Banjaluke: Nedopustivo policijsko postupanje i napadi na studente iz Srbije
Beta pre 3 minutajoš 13 povezanih