Повезане вести
Дневник на лицу места: Велика породична трагедија потресла Бачки Петровац
Дневник 04.10.2022
Р. П. оцу двогодишњака који је прекјуче страдао у пожару у Бачком Петровцу, након трагедије која је задесила његову породицу, по налогу дежурног заменка јавног тужиоца, одређено је задржавање до 48 сати. - Задржавање… »
"Прво дете сам изгубила пре осам година, а САД ми је син умро у најгорим мукама": Потресна исповест мајке страдалог малишана…
Блиц 04.10.2022
Мирослава М. (28), мајка страдалог дечака (2) из Бачког Петровца, који се угушио у кући у Бачком Петровцу каже да јој је сваки секунд све тежи јер је имала идеју да поврати старатељство над децом, а сада је остала без једног од… »
Сахрањен дечак (2) из бачког петровца: Неутешна мајка јаукала, сина на вечни починак испратио и отац
Курир 04.10.2022
Двогодишњи малишан који се у недељу угушио од дима у породичној кући у Бачком Петровцу сахрањен је данас на месном гробљу у том месту у присуству бројне родбине, њихових пријатеља и мештана који су дошли да одају последњу… »
Данас сахрана дечака из бачког петровца: Отац малишана (2) који се угушио у породичној кући пуштен да се брани са слободе…
Курир 04.10.2022
До пожара је наводно дошло, по једној верзији јер се запалила шерпа на шпорету. БАЧКИ ПЕТРОВАЦ - Двогодишњи дечак који је страдао у стравичном пожару који је у недељу избио у породичној кући у Бачком Петровцу у којој је малишан… »
"Ја тугујем, а он ми лајкује статус на фејсбуку": Потресна исповест мајке преминулог двогодишњака из Бачког Петровца чији је…
Блиц 04.10.2022
Мирослава М., мајка несрећног двогодишњака који се у недељу угушио од дима у породичној кући у Бачком Петровцу где је живео са оцем Р.П. и два малолетна брата неутешно прича да их таква тешка трагедија можда не би ни снашла да… »
Вести дана »
Студенти у блокади Правног и Пољопривредног шетњом обележили годину дана од блокада
Телеграф пре 4 минутајош 26 повезаних
Готово је, Путин и Трамп сатерали Зеленског у ћошак: Издат најбруталнији ултиматум Украјини
Мондо пре 34 минутајош 40 повезаних
Три сценарија за Ниш! Председник Вучић поновио да је 15. јануар крајњи рок
Ало пре 1 сатјош 27 повезаних
Евидентирано више од 45.000 нелегалних објеката: Највише грађана се на овај начин пријавило за легализацију
Мондо пре 34 минутајош 55 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане