Повезане вести

Вучић: Пред нама је вероватно најтежи период, тежи од деведесетих

Вучић: Пред нама је вероватно најтежи период, тежи од деведесетих

РТС 04.10.2022
Пред Србијом је вероватно најтежи период, тежи од оних које смо имали 1990-их, истакао је председник Србије Александар Вучић на представљању "Сабраних дела Милорада Екмечића", доводећи у везу изазове пред нашом земљом са делом… »
Вучић: Страх ме је већи него икад, пред Србијом период тежи од оног из 90-их

Вучић: Страх ме је већи него икад, пред Србијом период тежи од оног из 90-их

Н1 Инфо 04.10.2022
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је пред Србијом "тежи период, тежи од оног из 90-их година". Вучић је на представљању комплета књига „Сабрана дела Милорада Екмечића“ у Београду казао да је забринут због… »
Вучић: Следи нам период тежи него 1990-их, поново се спрема "Стаљинградска битка", остаје да се види где ћемо ми Срби

Вучић: Следи нам период тежи него 1990-их, поново се спрема "Стаљинградска битка", остаје да се види где ћемо ми Срби

Еуроневс 04.10.2022
Председник Србије Александар Вучић казао је данас да се плаши како се поново спрема "Стаљинградска битка", рекао је он на представљању књиге "Сабрана дела Милорада Екмечића". "Плашим се да ће стварно доћи Стаљинградска битка… »
"Биће нам теже него деведесетих година": Председник Вучић упозорава: "Забринут сам за исход неке нове Стаљинградске битке"

"Биће нам теже него деведесетих година": Председник Вучић упозорава: "Забринут сам за исход неке нове Стаљинградске битке"

Блиц 04.10.2022
Веома сам забринут за исход неке нове Стаљинградске битке, ако до ње дође, рекао је данас председник Србије Александар Вучић. Најважније је, додао је он, да бринемо о свом роду и нашој земљи. – Пред нама је тежак период, тежи… »

Вести дана »