Повезане вести

Отац дечака који је страдао у пожару пуштен на слободу

Отац дечака који је страдао у пожару пуштен на слободу

РТВ 04.10.2022
НОВИ САД - У Основном јавном тужилаштву у Новом Саду 3. октобра саслушан је Р.П. отац дечака (2) који је страдао 2. октобра у пожару у породичној кући у Бачком Петровцу, након чега му је укинуто задржавање. Из тог тужилаштва су… »
Сахрањен малишан који се угушио од дима у породичној кући у Бачком Петровцу

Сахрањен малишан који се угушио од дима у породичној кући у Бачком Петровцу

Телеграф 04.10.2022
Опело малишану држао је свештеник на словачком језику уз црквени хор чије су појање прекидали неутешни јауци мајке. Двогодишњи дечак који се у недељу угушио од дима у породичној кући у Бачком Петровцу, сахрањен је данас на… »
Сахрањен малишан (2) из бачког петровца: Јецаји мајке одзвањали гробљем, на испраћају дечака био и отац!

Сахрањен малишан (2) из бачког петровца: Јецаји мајке одзвањали гробљем, на испраћају дечака био и отац!

Блиц 04.10.2022
Двогодишњи малишан који се у недељу угушио од дима у породичној кући у Бачком Петровцу сахрањен је данас на месном гробљу у том месту у присуству бројне родбине, њихових пријатеља и мештана који су дошли да одају последњу… »
"Ја тугујем, а он ми лајкује статус на фејсбуку": Потресна исповест мајке преминулог двогодишњака из Бачког Петровца чији је…

"Ја тугујем, а он ми лајкује статус на фејсбуку": Потресна исповест мајке преминулог двогодишњака из Бачког Петровца чији је…

Блиц 04.10.2022
Мирослава М., мајка несрећног двогодишњака који се у недељу угушио од дима у породичној кући у Бачком Петровцу где је живео са оцем Р.П. и два малолетна брата неутешно прича да их таква тешка трагедија можда не би ни снашла да… »

Вести дана »