Povezane vesti

Revolucionarna promena za pacijente: Srpski lekari izveli prvu kompleksnu proceduru na srčanim arterijama

Revolucionarna promena za pacijente: Srpski lekari izveli prvu kompleksnu proceduru na srčanim arterijama

Telegraf 04.10.2022
Prva kompleksna procedura na srčanim arterijama izvedena je u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" Lekari Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" izveli su prvu samostalnu kompleksnu proceduru na srčanim artertijama koju su do sada… »
Još jedan podvig na "dedinju"! Aleksandar: Operisali su mi urođenu srčanu manu, SAD sam dobro!

Još jedan podvig na "dedinju"! Aleksandar: Operisali su mi urođenu srčanu manu, SAD sam dobro!

Kurir 04.10.2022
Lekari Instituta za kardiovaskularne bolesti ,,Dedinje“ izveli su prvu samostalnu kompleksnu proceduru implantacije valvule plućne arterije na aortnu poziciju - Rosovu operaciju, koju su do sada izvodili uz pomoć stranih stručnjaka. Pacijent je bio… »
Institut "Dedinje" samostalno izveo Rosovu operaciju

Institut "Dedinje" samostalno izveo Rosovu operaciju

Dnevnik 04.10.2022
BEOGRAD: Lekari Instituta za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" izveli su prvu samostalnu kompleksnu proceduru na srčanim artertijama koju su do sada izvodili uz pomoć stranih stručnjaka. U ekipi koja je prvi put samostalno izvela takozvanu Rosovu… »

Vesti dana »