Повезане вести

Револуционарна промена за пацијенте: Српски лекари извели прву комплексну процедуру на срчаним артеријама

Револуционарна промена за пацијенте: Српски лекари извели прву комплексну процедуру на срчаним артеријама

Телеграф 04.10.2022
Прва комплексна процедура на срчаним артеријама изведена је у Институту за кардиоваскуларне болести "Дедиње" Лекари Института за кардиоваскуларне болести "Дедиње" извели су прву самосталну комплексну процедуру на срчаним… »
Још један подвиг на "дедињу"! Александар: Оперисали су ми урођену срчану ману, САД сам добро!

Још један подвиг на "дедињу"! Александар: Оперисали су ми урођену срчану ману, САД сам добро!

Курир 04.10.2022
Лекари Института за кардиоваскуларне болести ,,Дедиње“ извели су прву самосталну комплексну процедуру имплантације валвуле плућне артерије на аортну позицију - Росову операцију, коју су до сада изводили уз помоћ страних… »
Институт "Дедиње" самостално извео Росову операцију

Институт "Дедиње" самостално извео Росову операцију

Дневник 04.10.2022
БЕОГРАД: Лекари Института за кардиоваскуларне болести "Дедиње" извели су прву самосталну комплексну процедуру на срчаним артертијама коју су до сада изводили уз помоћ страних стручњака. У екипи која је први пут самостално… »

Вести дана »