Povezane vesti
"Pronađen je mrtav sa flašicom mleka" Oglasio se otac dečaka (2) nastradalog u Bačkom Petrovcu: Otišao sam, on se ugušio
Mondo 04.10.2022
Oglasio se otac dečaka koji je poginuo u požaru u Bačkom Petrovcu. Oglasio se otac dečaka koji je poginuo u požaru u Bačkom Petrovcu. Dete od dve godine poginulo je u nedelju u požaru u Bačkom Petrovcu, a prema prvim informacijama, dete je navodno otac… »
"Glupost je da sam bio pijan": Otac nastradalog dečaka iz Bačkog Petrovca detaljno ispričao kako je došlo do stravične nesreće…
Blic 04.10.2022
Otac nastradalog dečaka Rastislav Pucovski (38), koji je pušten iz pritvora, ispričao je kako je došlo do stravične nesreće u Bačkom Petrovcu. - Ugrejao sam mleko i dao sinu, nakon čega je on zaspao u krevetu. Mislio sam da se neće probuditi dok se ne… »
Vesti dana »
Evo šta je rekao vozač šlepera posle sudara u kom je poginula teniserka Tatjana Jecmenica: "Sekunde su bile u pitanju, njihov auto je išao direktno na njega"
Blic pre 50 minutajoš 30 povezanih
Četvrti dan blokade Ibarske magistrale, mlekari i poljoprivrednici ne odustaju
Vreme pre 1 satjoš 17 povezanih
Vučić u Minhenu sa Johanom Vadefulom: Nemačka jedan od najvažnijih partnera
Serbian News Media pre 1 satjoš 17 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: pretežno sunčano sa postepenim naoblačenjem i kišom posle podne
Naslovi.ai pre 1 satjoš 19 povezanih
Rubio: SAD zauvek ostaju vezane za Evropu, kraj transatlantske ere nije naš cilj
Beta pre 30 minutajoš 13 povezanih