Povezane vesti
"Pronađen je mrtav sa flašicom mleka" Oglasio se otac dečaka (2) nastradalog u Bačkom Petrovcu: Otišao sam, on se ugušio
Mondo 04.10.2022
Oglasio se otac dečaka koji je poginuo u požaru u Bačkom Petrovcu. Oglasio se otac dečaka koji je poginuo u požaru u Bačkom Petrovcu. Dete od dve godine poginulo je u nedelju u požaru u Bačkom Petrovcu, a prema prvim informacijama, dete je navodno otac… »
"Glupost je da sam bio pijan": Otac nastradalog dečaka iz Bačkog Petrovca detaljno ispričao kako je došlo do stravične nesreće…
Blic 04.10.2022
Otac nastradalog dečaka Rastislav Pucovski (38), koji je pušten iz pritvora, ispričao je kako je došlo do stravične nesreće u Bačkom Petrovcu. - Ugrejao sam mleko i dao sinu, nakon čega je on zaspao u krevetu. Mislio sam da se neće probuditi dok se ne… »
Vesti dana »

Indija posvećena poboljšanju odnosa s Kinom, poručio Modi
Slobodna Evropa pre 6 minutajoš 29 povezanih

Koje će namirnice od sutra biti jeftinije: Spisak proizvoda na koje se odnosi nova uredba
Zoom UE pre 51 minutajoš 25 povezanih

Otkriveno kolika pauza čeka Bogdana Bogdanovića! Evo kada se kapiten Srbije vraća na parket!
Kurir pre 1 minutjoš 88 povezanih

Vremenska prognoza za nedelju 31. avgust 2025: Danas promenljivo oblačno i svežije
Beta pre 3 satajoš 21 povezana

Kremlj: Evropa ometa Trampove mirovne napore; Ukrajina negira rusko napredovanje i osvajanje teritorija
RTS pre 41 minutajoš 20 povezanih