Повезане вести
"Пронађен је мртав са флашицом млека" Огласио се отац дечака (2) настрадалог у Бачком Петровцу: Отишао сам, он се угушио
Мондо 04.10.2022
Огласио се отац дечака који је погинуо у пожару у Бачком Петровцу. Огласио се отац дечака који је погинуо у пожару у Бачком Петровцу. Дете од две године погинуло је у недељу у пожару у Бачком Петровцу, а према првим… »
"Глупост је да сам био пијан": Отац настрадалог дечака из Бачког Петровца детаљно испричао како је дошло до стравичне несреће…
Блиц 04.10.2022
Отац настрадалог дечака Растислав Пуцовски (38), који је пуштен из притвора, испричао је како је дошло до стравичне несреће у Бачком Петровцу. - Угрејао сам млеко и дао сину, након чега је он заспао у кревету. Мислио сам да се… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 7 минутајош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 17 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 3 сатајош 3 повезане