Povezane vesti
Hoćeš da ja dođem pošto nemaš ni za gorivo?! Kristijan i Dejan u brutalnoj svađi, pljušte uvrede - u lice da mi ponoviš!…
Mondo 04.10.2022
Kristija Goluboić i Dejan Dragojević su zaratili na društvenim mrežama zbog Aleksandre. Kristija Goluboić i Dejan Dragojević su zaratili na društvenim mrežama zbog Aleksandre. Nedavno diskvalifikovani Kristijan Golubović, izbačen zbog prebijanja Uroša… »
"U lice da mi ponoviš ono što laprdaš po mrežama" Kristijan poslao Dejanu Dragojeviću surovu poruku, a evo koji je odgovor…
Kurir 04.10.2022
Kristijan Golubović diskvalifikovan je iz rijalitija nakon što je sa Emilom Kamenovim pesničio Uroša Ćertića. Sada se Golubović oglasio na svom Instagramu, gde je pokazao da je pobedniku pete "Zadruge" Dejanu Dragojeviću, slao poruke. Naime, Kristijan je… »
Vesti dana »

Izrael izveo napad na rukovodstvo Hamasa u Dohi, Trampova administracija i Hamas reagovali
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 60 povezanih

Ludnica u Subotici: Orlići vodili 4:0 protiv Portugala a onda je usledio pravi spektakl! Piksi odlazi: Navijači iskazali nezadovoljstvo prikazanima protiv Engleske!
Hot sport pre 10 minutajoš 29 povezanih

Naprednjaci se uplašili slika iz Nepala, Vučić ih smirivao sa televizije
Ozon press pre 1 satjoš 40 povezanih

Selaković: Lideri blokadera u Strazburu tražili podršku stranih sila za razaranje Srbije
Euronews pre 3 satajoš 33 povezane