Povezane vesti
Hoćeš da ja dođem pošto nemaš ni za gorivo?! Kristijan i Dejan u brutalnoj svađi, pljušte uvrede - u lice da mi ponoviš!…
Mondo 04.10.2022
Kristija Goluboić i Dejan Dragojević su zaratili na društvenim mrežama zbog Aleksandre. Kristija Goluboić i Dejan Dragojević su zaratili na društvenim mrežama zbog Aleksandre. Nedavno diskvalifikovani Kristijan Golubović, izbačen zbog prebijanja Uroša… »
"U lice da mi ponoviš ono što laprdaš po mrežama" Kristijan poslao Dejanu Dragojeviću surovu poruku, a evo koji je odgovor…
Kurir 04.10.2022
Kristijan Golubović diskvalifikovan je iz rijalitija nakon što je sa Emilom Kamenovim pesničio Uroša Ćertića. Sada se Golubović oglasio na svom Instagramu, gde je pokazao da je pobedniku pete "Zadruge" Dejanu Dragojeviću, slao poruke. Naime, Kristijan je… »
Vesti dana »
Otvorena biračka mesta na lokalnim izborima u Negotinu, Mionici i Sečnju
Telegraf pre 6 minutajoš 8 povezanih
Jokić odigrao gotovo savršen meč! Dobro protrljajte oči i pogledajte ovo: isplivao neverovatan podatak! Čovek je opet ispisao istoriju!
Kurir pre 22 minutajoš 14 povezanih
Šestomesečna beba poginula u udesu na auto-putu, roditelji teško povređeni! Detalji stravične nesreće na Milošu Velikom
Alo pre 12 minutajoš 12 povezanih
Regruti u tri grupe, obuka, pa vežbe slažu se kockice za uvođenje obaveznog vojnog roka: sada je spreman i novac, ostao je još jedan korak
Blic pre 22 minutajoš 1 povezana
53. dan sankcija: Srbija čeka odluku SAD o licenci za NIS! Orban obećao: "Biće nafte"
Blic pre 41 minutajoš 2 povezane