Povezane vesti
"Ostavljaš prljave gaće i čarape!" Haos u Zadruzi, Ša opleo po Valentini, optužio je da krade, a onda se svi izvređali…
Kurir 04.10.2022
U toku proodičnog sastanka zadrugari su imali priliku da otkriju šta im najviše smeta u interakciji sa cimerima u Belog kući. - Valetnina vam krade cigare, donosi mi cigare, kaže je l' možeš d ami pričivaš. Dolaze mi devojke nakon toga i kažu da je… »
"Imaš velike dugove, bežiš sa splavova i ne plaćaš cehove" Mića raskrinkao Ćertića, osramotio ga je kao niko, ne zna šta ga…
Kurir 04.10.2022
Zadrugari tokom porodičnog sastanka imaju priliku da otkriju šta im najviše smeta u interakciji sa cimerima u Belog kući. - Ja sam veliki čovek, volim da delim sa ljudima, samo imam da kažem da mi ne uzimaju lične stvari. Zaista me to jako nervira. Mene… »
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature i porast toplote tokom vikenda
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 26 povezanih

"Kad Tramp ovo čuje, biće gneva..." Zna se šta je Zelenski sad uradio, kakvu odluku je saopštio!
Alo pre 38 minutajoš 135 povezanih

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 5 satijoš 21 povezana