Povezane vesti

Loznica: Najavljena isključenja struje zbog planiranih radova na mreži

Danas 05.10.2022
Iz Elektrodistribucije Loznica, najavili su obustavu u isporuci električne energije, u vremenu od osam do 12 časova, na području Gornje Koviljače, G. Polja, Janjića i Paulje. Od devet do 13 časova, struje neće imati deo potrošača u Loznici… »

Bez struje nekoliko ulica u Zaječaru i dva sela

Danas 05.10.2022
Kako nadležni saopštavaju zbog radova na mreži, danas bez struje četiri zaječarske ulice i delovi dva sela. Tri sata bez struje od 9 do 12 sati ostaće stanari ulica Stanoja Gačića, Olimpijske ulice, Zeleni Vrh i Šavničke ulice. Takođe, bez… »

Niš: Planska isključenja struje

Danas 05.10.2022
U više ulica u Nišu i selima u okolini struja će biti isključena zbog radova na električnoj mreži, saopštila je Elektrodistribucija iz tog grada. Deo sela Cerje neće imati električnu energiju od 9 do 13 časova. U periodu od 8 do 14 časova bez… »

Isključenja struje u Kikindi najavljena za sredu

Danas 05.10.2022
Elektrodistribucija Zrenjanin najavila je radove na elektro-mreži u Kikindi za sredu, 5. oktobar, zbog čega će deo potrošača ostati bez struje. Struje od 8 do 9 časova neće imati Ulica Kumanovska, od Kiš Mihalja do Miloša Crnjanskog, i Ulica Kiš… »

U sredu bez struje potrošači u Zrenjaninu, Ečki i Novom Bečeju

Danas 05.10.2022
Elektrodistribucija Zrenjanin najavila planirane radoea na elektro-mreži zbog čega će potrošači iz Zrenjanina, Ečke i Novog Bečeja ostati bez struje u sredu, 5. oktobra. U Zrenjaninu će bez struje od 10 do 11 časova biti delovi ulica 9. januara i… »

Vesti dana »