Повезане вести

Анђелина Џоли изнела страшне тврдње: Бред Пит је давио наше дете, мене је полио пивом, гурнуо у зид вц-а

Анђелина Џоли изнела страшне тврдње: Бред Пит је давио наше дете, мене је полио пивом, гурнуо у зид вц-а

Телеграф 05.10.2022
ФБИ је одлучио да неће никога кривично гонити, након чега је глумица одлучила и њих да тужи. Глумица Анђелина Џоли у уторак је поднела судска документа у оквиру своје дугогодишње битке за развод од глумца Бреда Пита… »
Шокантне оптужбе Анђелине Џоли у новом суђењу са Бредом Питом: Глумица изнела своју страну приче о насиљу у породици

Шокантне оптужбе Анђелине Џоли у новом суђењу са Бредом Питом: Глумица изнела своју страну приче о насиљу у породици

Еуроневс 05.10.2022
Тек што се спустила прашина коју је недељама подизало суђење између некадашњих супружника Џонија Депа и Амбер Херд, још један холивудски бивши пар износи шокантне детаље из заједничког живота тражећи правду на суду. Овог… »
Једно дете је давио, а друго ударио по лицу! Анђелина Џоли отпужила Бреда Пита за насиље - Доставила документа суду!

Једно дете је давио, а друго ударио по лицу! Анђелина Џоли отпужила Бреда Пита за насиље - Доставила документа суду!

Мондо 05.10.2022
Анђелина Џоли доставила је суду документа у којима тврди да је њен бивши супруг Бред Пит напао њу и њихову децу токм приватног лета. Анђелина Џоли доставила је суду документа у којима тврди да је њен бивши супруг Бред Пит… »
Давио је наше дете и поливао ме пивом Анђелина Џоли изнела стравичне оптужбе на рачун Бред Пита

Давио је наше дете и поливао ме пивом Анђелина Џоли изнела стравичне оптужбе на рачун Бред Пита

Ало 05.10.2022
Скандал добија нови епилог. Глумица Анђелина Џоли у уторак је поднела судска документа у оквиру своје дугогодишње битке за развод од глумца Бреда Пита, оптужујуц́и њеног бившег мужа да је гу[ио једно од њихово шесторо деце… »
Анђелина Џоли и Бред Пит: Глумица оптужила бившег супруга за злостављање у авиону

Анђелина Џоли и Бред Пит: Глумица оптужила бившег супруга за злостављање у авиону

Јужне вести 05.10.2022
Гетти Имагес Анђелина Џоли поднела је суду документе у којима тврди да је бивши супруг Бред Пит у алкохолисаном стању напао њу и њихову децу током приватног лета због чега је поднела захтев за развод. У парници око француске… »

BBC News 05.10.2022
Анђелина Џоли каже да је Бред Пит ухватио за главу и напао двоје њихове деце, што он пориче. Анђелина Џоли поднела је суду документе у којима тврди да је бивши супруг Бред Пит у алкохолисаном стању напао њу и њихову децу… »
Зграбио ме за главу и бацао на зид вц-а, а једно дете је гушио: Шок тврдње Анђелине Џоли о насиљу Бреда Пита! Гнусни детаљи…

Зграбио ме за главу и бацао на зид вц-а, а једно дете је гушио: Шок тврдње Анђелине Џоли о насиљу Бреда Пита! Гнусни детаљи…

Курир 05.10.2022
Славна глумица Анђелина Џоли открила је нове детаље о лету авионом који је довео до окончавања њеног брака с америчким глумцем Бредом Питом, пише Тхе Гуардиан. Глумица је детаље открила у тужби коју је предала у склопу… »

Вести дана »