Повезане вести
Мали: Имамо довољно гаса за два месеца, складишта су пуна до врха
Еуроневс 05.10.2022
Министар финансија СИниша Мали изјавио је данас да Србија има залихе гаса од око 670 милиона кубних метара гаса, што је довољно за два месеца задовољења свих потреба земље за тим енергентом. Ми смо у Мађарској ускладиштили… »
Мали: Ако се деси и најгори сценарио, имаћемо довољно гаса за два месеца
Данас 05.10.2022
У овом тренутку у Мађарској складиштимо 380 милиона кубних метара гаса, и са 280 милиона кубних метара колико имамо у Банатскм двору, складишта су пуна до врха, све и да се деси најгори сценарио, имаћемо довољно гаса за два… »
Мали: Србија има резерве гаса за два месеца
Дневник 05.10.2022
БЕОГРАД: Министар финансија Синиша Мали изјавио је данас да Србија има залихе гаса од око 670 милиона кубних метара гаса, што је довољно за два месеца задовољења свих потреба земље за тим енергентом. Ми смо у Мађарској… »
Н1 Инфо 05.10.2022
У овом тренутку у Мађарској складиштимо 380 милиона кубних метара гаса и са 280 милиона кубних метара колико имамо у Банатском двору складишта су пуна до врха, изјавио је за ТВ Прва министар финансија Синиша Мали. Он додаје да ће… »
Инсајдер 05.10.2022
У овом тренутку у Мађарској складиштимо 380 милиона кубних метара гаса и са 280 милиона кубних метара колико имамо у Банатском двору складишта су пуна до врха, изјавио је за ТВ Прва министар финансија Синиша Мали. Он додаје да ће… »
Србија има резерве гаса за два месеца: Мали о резервама које чувамо код Мађара
Телеграф 05.10.2022
Ми смо у Мађарској ускладиштили 380 милиона кубика гаса. Министар финансија Синиша Мали изјавио је да Србија има залихе гаса од око 670 милиона кубних метара гаса, што је довољно за два месеца задовољења свих потреба земље за… »
Вести дана »
Висок ниво загађења ваздуха у Србији током зимског периода са здравственим ризицима
Наслови.аи пре 29 минутајош 27 повезаних
Миливојевић (ДС): Уместо да полиција поступи по налогу, омогућила Селаковићу да се руга тужилаштву
Бета пре 3 сатајош 62 повезане