Повезане вести

"Испала сам глупа, срамота ме због болесне мајке" Након интимног односа Александра добила шут-карту, Иван је тешио

"Испала сам глупа, срамота ме због болесне мајке" Након интимног односа Александра добила шут-карту, Иван је тешио

Курир 05.10.2022
Александра Момчиловић и Иван Драгић су током ноћи обновили своју романсу, коју су започели првих дана шесте сезоне "Задруге, а сада су одлућили да ставе тачку на однос. Иван Драгић и Александра Момчиловић, обавили су разговор… »
Видео 18+ прва жестока акција у задрузи 6! Зајахала га насред паба, цимер се крстио када је видео - Све се тресло!

Видео 18+ прва жестока акција у задрузи 6! Зајахала га насред паба, цимер се крстио када је видео - Све се тресло!

Мондо 05.10.2022
У шестој сезони Задруге дошло је до прве жестоке акције два учесника. У шестој сезони Задруге дошло је до прве жестоке акције два учесника. После прве жетоке туче и чак седам дисквалификација из Задруге 6 дошло је и до прве… »
Цимер се прекрстио! Александра и Иван у налету страсти: Ријалити пар усред паба имао жешћу акцију, све се тресло! (видео 18+)…

Цимер се прекрстио! Александра и Иван у налету страсти: Ријалити пар усред паба имао жешћу акцију, све се тресло! (видео 18+)…

Курир 05.10.2022
Александра Момчиловић и Иван Драгић су током ноћи обновили своју романсу, коју су започели првих дана шесте сезоне "Задруге. Нови почетак прославили су никад жешћом акцијом. Иако су на почетку ријалитија избегавали да спавају у… »
Пао се*с у задрузи Александра зајахала Ивана у пабу после помирења, све се тресе (видео+18)

Пао се*с у задрузи Александра зајахала Ивана у пабу после помирења, све се тресе (видео+18)

Ало 05.10.2022
Све гори! Док је напољу обезбеђење раздвајало Ивану и Билала, у пабу је Александра Момчиловић заскочила Ивана Драгића. Наиме, они су се осамили у пабу на самом почетку журке и после страсног пољупца, препустили су се… »

Вести дана »