Povezane vesti
Digitalna revolucija crvene zvezde: Jedinstveni NFT povezani sa dresovima!
Hot sport 05.10.2022
Zvezda predvodi digitalnu revoluciju KK Crvena zvezda, adidas i Authena, omogućili su svojim navijačima da prvi u svetu sporta postanu vlasnici jedinstvenih NFT-ja povezanih sa originalnim dresovima kluba koji vole! Crveno-beli su postali prvi košarkaški… »
Zvezda predvodi digitalnu revoluciju
N1 Info 05.10.2022
KK Crvena zvezda, adidas i Authena, omogućili su svojim navijačima da prvi u svetu sporta postanu vlasnici jedinstvenih NFT-ja povezanih sa originalnim dresovima kluba koji vole! Crveno-beli su postali prvi košarkaški klub u Evropi i svetu koji će… »
Sport klub 05.10.2022
KK Crvena zvezda, adidas i Authena, omogućili su svojim navijačima da prvi u svetu sporta postanu vlasnici jedinstvenih NFT-ja povezanih sa originalnim dresovima kluba koji vole! Crveno-beli su postali prvi košarkaški klub u Evropi i svetu koji će… »
Mondo 05.10.2022
KK Crvena zvezda, adidas i Authena, omogućili su svojim navijačima da prvi u svetu sporta postanu vlasnici jedinstvenih NFT-ja povezanih sa originalnim dresovima kluba koji vole! KK Crvena zvezda, adidas i Authena, omogućili su svojim navijačima da prvi… »
Vesti dana »

Novi potop stiže u Srbiju, evo i kada: Ovi delovi biće prvi na udaru pljuskova sa grmljavinom, moguće i oluje
Telegraf pre 1 satjoš 28 povezanih

Od oktobra poskupljuje centralno grejanje! Evo koliko će novca građani morati da izdvoje za tople radijatore
Kurir pre 1 satjoš 11 povezanih

U Nišu ovog vikenda drugi „protest protiv blokada“: SNS organizovano poziva članove i traži potvrdu učešća
Danas pre 41 minutajoš 13 povezanih

Vrhovni sud Brazila osudio Bolsonara na 27 godina zatvora, Vašington negoduje
RTV pre 2 satajoš 23 povezane