Повезане вести
Дигитална револуција црвене звезде: Јединствени НФТ повезани са дресовима!
Хот спорт 05.10.2022
Звезда предводи дигиталну револуцију КК Црвена звезда, адидас и Аутхена, омогућили су својим навијачима да први у свету спорта постану власници јединствених НФТ-ја повезаних са оригиналним дресовима клуба који воле! Црвено-бели… »
Звезда предводи дигиталну револуцију
Н1 Инфо 05.10.2022
КК Црвена звезда, адидас и Аутхена, омогућили су својим навијачима да први у свету спорта постану власници јединствених НФТ-ја повезаних са оригиналним дресовима клуба који воле! Црвено-бели су постали први кошаркашки клуб у… »
Спорт клуб 05.10.2022
КК Црвена звезда, адидас и Аутхена, омогућили су својим навијачима да први у свету спорта постану власници јединствених НФТ-ја повезаних са оригиналним дресовима клуба који воле! Црвено-бели су постали први кошаркашки клуб у… »
Мондо 05.10.2022
КК Црвена звезда, адидас и Аутхена, омогућили су својим навијачима да први у свету спорта постану власници јединствених НФТ-ја повезаних са оригиналним дресовима клуба који воле! КК Црвена звезда, адидас и Аутхена, омогућили су… »
Вести дана »
(Фото, видео) Кренуло је! Јак пљусак се сручио на Младеновац Потпуни потоп на улицама, киша лије као из кабла: Црни облаци се надвили и над Београдом, невреме само што се није
Блиц пре 1 сатјош 55 повезаних
Црногорском новинару Патру Комненићу забрањен улазак у Србију
Сербиан Невс Медиа пре 3 сатајош 21 повезана
Партизан одиграо много боље и победио: Црно-бели пробили лед у Словенији
Мондо пре 0 минутајош 48 повезаних
"Нови Надал" после два дана прошао у 3. коло Вимблдона, сви брује о прљавом трику који му је донео победу
Телеграф пре 1 сатјош 47 повезаних