Повезане вести
Дигитална револуција црвене звезде: Јединствени НФТ повезани са дресовима!
Хот спорт 05.10.2022
Звезда предводи дигиталну револуцију КК Црвена звезда, адидас и Аутхена, омогућили су својим навијачима да први у свету спорта постану власници јединствених НФТ-ја повезаних са оригиналним дресовима клуба који воле! Црвено-бели… »
Звезда предводи дигиталну револуцију
Н1 Инфо 05.10.2022
КК Црвена звезда, адидас и Аутхена, омогућили су својим навијачима да први у свету спорта постану власници јединствених НФТ-ја повезаних са оригиналним дресовима клуба који воле! Црвено-бели су постали први кошаркашки клуб у… »
Спорт клуб 05.10.2022
КК Црвена звезда, адидас и Аутхена, омогућили су својим навијачима да први у свету спорта постану власници јединствених НФТ-ја повезаних са оригиналним дресовима клуба који воле! Црвено-бели су постали први кошаркашки клуб у… »
Мондо 05.10.2022
КК Црвена звезда, адидас и Аутхена, омогућили су својим навијачима да први у свету спорта постану власници јединствених НФТ-ја повезаних са оригиналним дресовима клуба који воле! КК Црвена звезда, адидас и Аутхена, омогућили су… »
Вести дана »
Ухапшен осумњичени да је бацио бомбу на куц́у Здравка Чолиц́а
Вести онлине пре 46 минутајош 22 повезане
Данас ветровито, с олујним ударима кошаве, поподне и крајем дана ветар у слабљењу
Инсајдер пре 1 сатјош 17 повезаних
Далмација на удару: Таласи запљускују Сплит и Хвар, апокалиптичне сцене широм Јадрана ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 15 минутајош 10 повезаних
Бешлин: Студентски покрет поправио друштво, режим примењује државни тероризам
Н1 Инфо пре 35 минутајош 2 повезане