Povezane vesti

Digitalna revolucija crvene zvezde: Jedinstveni NFT povezani sa dresovima!

Digitalna revolucija crvene zvezde: Jedinstveni NFT povezani sa dresovima!

Hot sport 05.10.2022
Zvezda predvodi digitalnu revoluciju KK Crvena zvezda, adidas i Authena, omogućili su svojim navijačima da prvi u svetu sporta postanu vlasnici jedinstvenih NFT-ja povezanih sa originalnim dresovima kluba koji vole! Crveno-beli su postali prvi košarkaški… »
Zvezda predvodi digitalnu revoluciju

N1 Info 05.10.2022
KK Crvena zvezda, adidas i Authena, omogućili su svojim navijačima da prvi u svetu sporta postanu vlasnici jedinstvenih NFT-ja povezanih sa originalnim dresovima kluba koji vole! Crveno-beli su postali prvi košarkaški klub u Evropi i svetu koji će… »

Sport klub 05.10.2022
KK Crvena zvezda, adidas i Authena, omogućili su svojim navijačima da prvi u svetu sporta postanu vlasnici jedinstvenih NFT-ja povezanih sa originalnim dresovima kluba koji vole! Crveno-beli su postali prvi košarkaški klub u Evropi i svetu koji će… »

Mondo 05.10.2022
KK Crvena zvezda, adidas i Authena, omogućili su svojim navijačima da prvi u svetu sporta postanu vlasnici jedinstvenih NFT-ja povezanih sa originalnim dresovima kluba koji vole! KK Crvena zvezda, adidas i Authena, omogućili su svojim navijačima da prvi… »

Vesti dana »