Povezane vesti
Digitalna revolucija crvene zvezde: Jedinstveni NFT povezani sa dresovima!
Hot sport 05.10.2022
Zvezda predvodi digitalnu revoluciju KK Crvena zvezda, adidas i Authena, omogućili su svojim navijačima da prvi u svetu sporta postanu vlasnici jedinstvenih NFT-ja povezanih sa originalnim dresovima kluba koji vole! Crveno-beli su postali prvi košarkaški… »
Zvezda predvodi digitalnu revoluciju
N1 Info 05.10.2022
KK Crvena zvezda, adidas i Authena, omogućili su svojim navijačima da prvi u svetu sporta postanu vlasnici jedinstvenih NFT-ja povezanih sa originalnim dresovima kluba koji vole! Crveno-beli su postali prvi košarkaški klub u Evropi i svetu koji će… »
Sport klub 05.10.2022
KK Crvena zvezda, adidas i Authena, omogućili su svojim navijačima da prvi u svetu sporta postanu vlasnici jedinstvenih NFT-ja povezanih sa originalnim dresovima kluba koji vole! Crveno-beli su postali prvi košarkaški klub u Evropi i svetu koji će… »
Mondo 05.10.2022
KK Crvena zvezda, adidas i Authena, omogućili su svojim navijačima da prvi u svetu sporta postanu vlasnici jedinstvenih NFT-ja povezanih sa originalnim dresovima kluba koji vole! KK Crvena zvezda, adidas i Authena, omogućili su svojim navijačima da prvi… »
Vesti dana »

(Video) "pred fakultetom je najmanje studenata, većinom su aktivisti i članovi zborova" Gradonačelnik Mićin oštro osudio nasilje u Novom Sadu i apelovao na organizatore da se suzdrže od napada na policiju
Dnevnik pre 57 minutajoš 56 povezanih

Amerika na nogama, oglasio se FBI! Pucnjava u školi u Mineapolisu je teroristički napad i zločin iz mržnje usmeren protiv katolika! (foto/video)
Kurir pre 1 satjoš 31 povezana

Novinarku N1 privelo, pa pustilo obezbeđenje nakon pokušaja da postavi pitanja direktoru United Grupe (VIDEO)
N1 Info pre 27 minutajoš 29 povezanih

Stefan Jović: Ispoštovali smo sve, važno da se niko nije povredio
Kurir pre 37 minutajoš 51 povezana