Повезане вести

Човек који је прескочио шест метара: Умирем од рака

Човек који је прескочио шест метара: Умирем од рака

Спорт клуб 05.10.2022
Тим Лобингер, бивши европски и светски првак у скоку мотком, открио је да умире од агресивног облика тумора и да не постоји могућност излечења. Немац се са тешком болешћу бори већ пет година. Светском дворанском прваку из 2003… »
"Ово није живот вредан живљења": Бившем светском шампиону дани одбројани, лекари му рекли да спрема сахрану

"Ово није живот вредан живљења": Бившем светском шампиону дани одбројани, лекари му рекли да спрема сахрану

Вечерње новости 05.10.2022
НЕКАДАШЊИ светски и двоструки европски шампион у скоку мотком Тим Лобингер, који се пет година бори против агресивног рака, објавио је потресну исповест која је расплакала многе. ФОТО: ЕПА Први пут му је рак крви откривен 2017… »
Туга - бивши светски шампион умире од рака: За мене више нема спаса, рекли су ми да спремам сахрану

Туга - бивши светски шампион умире од рака: За мене више нема спаса, рекли су ми да спремам сахрану

Мондо 05.10.2022
Тим Лобингер је један од најбољих немачких атлетичара икада, а сада полако посустаје пред налетом опаке болести. Тим Лобингер је један од најбољих немачких атлетичара икада, а сада полако посустаје пред налетом опаке болести… »

Вести дана »